Astro A40 TR Audio System White Xbox One

Astro A40 TR Audio System White Xbox One
  • Astro A40 TR Audio System White Xbox One
  • Astro A40 TR Audio System White Xbox One
  • Astro A40 TR Audio System White Xbox One
274.00EUR
249.00EUR
Beschikbaarheid: in voorraad
Verzendkosten: 0.00EUR
Of gratis afhalen te Turnhout
(enkel op afspraak)

Specificaties

SKU code 3AS4T-XOU9W-504
EAN code 817161015121
Warranty 24 maand(en)
Platform Xbox One
Speaker Kanelen Surround 5.1 Surround 7.1
Aansluitingen Audio Digitaal (S/PDIF) USB 2.0 Analoog 3.5mm
Ear cup Type Over-ear Open design Stof
GeluidskaartExtern
Kleur wit
Noise cancellingPassief
Frequentie bereik (audio)20Hz - 24.000Hz
Impedantie48 Ω
Gevoeligheid100dB @ 125Hz
Frequentie bereik (mic)30Hz - 18.000Hz
Micro typeUni-Directioneel

Beschrijving

De nieuwe Astro A40 TR met de bijhorende Mixamp Pro TR heeft alles in huis om je in elke situatie volledig te kunnen concentreren op je game!

Net zoals de klassieke A40's, staat ook de A40 TR garant voor een superieure audio ervaring. En met de A40 TR heb je de mogelijkheid om de settings en audio levels aan te passen en op te slaan, zodat je in elke situatie en voor elke game voorzien bent van de beste ervaring.

Pro Teams zoals OpTic gaming en Team EnVyUs kiezen dan ook steevast voor de A40 Tournament Ready editie, om zowel thuis als op een LAN party te kunnen genieten van een optimale ervaring.

  • High End Audio Experiene met hoogwaardige Surround Sound
  • 4 EQ Préset settings die je zelf kan aanpassen, waartussen je snel kan switchen met de knop op de Mixamp Pro TR
  • Microfoon kan aan beide kanten van de headset bevestigd worden
  • Audio levels en microfoon settings volledig aanpasbaar met het Astro Command Center
  • Extra poort om streamen te vergemakkelijken
  • 2 Mixamp Modes om snel te switchen tussen PC/Mac en Xbox
  • Uitbreidbaar met de Astro A40 TR Mod Kits

Opgelet: de Astro A40 TR - Wit werkt enkel op Xbox en PC/Mac. Ben je op zoek naar de de Astro A40 TR voor PC/Mac/Playstation? Deze kan je hier vinden.
 
Brotip: we krijgen regelmatig de vraag of de zwarte en witte versie combineerbaar zijn. Dit kan! De hoofdtelefoon zelf werkt op alle platforms. Het verschil zit 'm in de mixamp. De witte mixamp werkt enkel op XB/PC/Mac en de zwarte mixamp enkel op PS/PC/Mac. Wil je cross platform gaan? Dan is het dus mogelijk om een 2de mixamp bij aan te kopen. Je kan deze hier bekijken.

Ook de Hoofdtelefoon zelf is zonder mixamp beschikbaar. 

REVIEWS

GLOBALE SCORE: 3 van 5 Sterren!
Diego Derksen2016-02-24 17:27:56
Score: 1/5
Gisteren gekregen. Na een dag gebruikt is het geluid slecht het galmt er is een echo etc. heb verschillende EQ presets gebruikt maar nog steeds niet opgelost. Heb op de Astro forums gekeken en meerdere hebben dit probleem, er moet een firmware update komen om de mixamp up-te-daten maar die is er nog niet. Ik zou het product niet aan raden of misschien heb ik een defect product ontvangen. Je zou beter af zijn met de Astro A50 of de oudere A40..
Arend-Willem Van de Pol2015-12-02 09:52:37
Score: 4/5
Sinds een paar weken de Astro A40 in gebruik. Pluspunten: -Comfortabel, ook naar een lange tijd zit de headset heerlijk door de zachte oorkussens. - mooi geluid, geluid is van uitstekende kwaliteit, Surround werkt goed, volume van game en chat geluid is goed te regelen. geluid is zo aan te passen zoals je zelf maar wil. Minpunten: - Kabel tussen de headset en de mixamp is relatief kort, als je ver van het scherm vandaan zit kan dat nog lastig zijn. de kabel tussen de mixamp en de console is wel erg lang, je kan dus altijd de mixamp dichter bij leggen als dat beter uit komt. Aanrader? De headset is zeker een aanrader, minpunten wegen voor mij niet op tegen de pluspunten omdat de kwaliteit uitstekend is. Verschil met de A50 zal je qua geluid niet echt merken naar mijn idee, alleen is die headset draadloos. Met Call of Duty geeft deze headset je zeker een voordeel, qua omgevings awareness Veel geld, maar dat is het zeker waard!!

Aanbevolen accessoires voor de Astro A40 TR Audio System White Xbox One

Alternative products

Andere klanten kochten ook