Vergelijk & Pré Order je Astro A10

Datum: vrijdag 16 juni, 2017
Astro A10 kopen? Vergelijk, Kies & Conquer
Astro A10 kopen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet! Kiezen moet je zelf doen ;)

Pré order hier je Astro A10

Iedereen Astro!

Eindelijk! Astro was op E3 de boodschapper van wel héél exciting nieuws!

De vraag naar een budgetvriendelijk Astro instapmodel was al jaren énorm groot, en met de nieuwe Astro A10 geven ze élke gamer de kans om te gamen in stijl, en te genieten van de befaamde Astro audio kwaliteit, zonder een getal van 3 cijfers te moeten neertellen ;)

Jonas - de chansaar! - heeft alvast de Xbox themed A10 op E3 in zijn koffer gestoken, zodat je hem in volle glorie op onze Gamegear Stream kan bewonderen als de boys back in town zijn. Wij nemen ondertussen al 's een kijkje vanop afstand, zodat je volledig mee bent nog voor hij in de winkelrekken ligt.

Geen zin of tijd om de hele blog te lezen? No problem ;) Bren sprak op E3 met Astro over de nieuwe A10, en het filmpje daarvan kan hier bekijken. Enjoy! 

Duurzaamheid, Comfort & Communicatie

Die drie belangrijkste elementen waar gamers naar op zoek zijn in een headset zijn volgens Astro zelf optimale voice communicatie, high quality audio, en comfort & duurzaamheid.

Dat laatste zit alvast overduidelijk goed, tenzij je de Hulk bent, gaat het moeilijk worden om de A10 in twee te snappen.

De 7.1 surround sound die je gewoon bent van de A40 of A50 sets kan je uiteraard alleen maar verwachten van USB headsets (vaak met een optische aansluiting), zoals de Astro A40TR en Astro A50. Dat neemt echter niet weg dat de A10 voor 'maar analoog' te zijn verdomd dicht in de buurt komt van true surround sound, en hij beschikt naar verluid over dezelfde speakers als de A40.

Een voordeel van Analoge aansluiting is dat je de A10 cross platform kan gebruiken, dat in combinatie met het feit dat de A10 overduidelijk tegen een stootje kan, maakt het de perfecte basisheadset, zodat iédereen kan genieten en competitief zijn mannetje kan staan, wat je budget ook is, en op wel apparaat je hem ook wil gebruiken. Mix 'n match is geen probleem voor de plug and play Astro A10.

Op zoek naar een cross platform headset met 7.1 surround? Check dan zeker onze blog van vorige week over de Steelseries Arctis familie!

Hoe doen ze het?

Maar wat mag je nu precies verwachten voor deze prijs? En waar zit het addertje?

Wel, het addertje zit niet meteen verstopt onder het gras. Het zijn de kleine dingen een groot verschil maken in prijs. 

Zo zijn we het bvb gewoon van de High End Astro Headsets dat de verpakking bijna even duurzaam is als de headset zelf.

De A10 komt echter in een standaard verpakking, je betaalt dus effectief voor je headset zonder meer, what you see is what you get! 

De microfoon is in vergelijking met de A40 ook niet afneembaar, en de uitbreidingsmogelijkheden met bvb modkits zijn - op dit moment althans - nog geen optie. 

Wat je wél mag verwachten van de A10 en waarom we vinden dat de A10 zijn prijskaartje meer dan waard is:

  • Subtiel design (dus incognito muziek luisteren op de bus zonder een kolos van een headset op je knikker)
  • Cross Platform Plug & Play audio jack via je controller, computer of mobile
  • Duurzame, quasi onbreekbare stoffen, memory foam hoofdband en oorkussens
  • Gewicht van nog geen 350 gram wat switchen van platform en 'on the road' nog makkelijker maakt
  • Flip up mute boom microfoon
  • Werkt met TR en M80 Mixamp
  • A10 Green Verkrijgbaar in bundel met M60 Mixamp voor X1
  • Over-ear closed design voor passieve noise cancel
  • Extra lange kabel (2m)

 

Astro A10 vs A40TR & A50

In één oogopslag zien hoe de A10 het doet tegenover de populaire A40TR en A50 qua specificaties, zou gemakkelijk zijn, toch? ;)

Dat vonden wij ook, dus hebben we de drie in een vergelijkingstabel gegoten zodat je over alle intel beschikt, en perfect weet wat je mag verwachten.

Mist een er specificatie of heb je nog een technische vraag? Let us know! Dan diggen we de nodige info graag voor je op!

Wanneer? Hoe? Waar? Pré orderen doe je zo!

Het waarom gedeelte hebben we net uitgebreid besproken. (want "Cuz awesome" is natuurlijk wat kort door de bocht, al vat het de A10 wel mooi samen)

Heb je toch nog vragen of is er iets dat je absoluut wil weten over de A10 of wil je gewoon je enthousiasme met ons delen? Je weet ons ondertussen wel te vinden! ;) bel ons op, stuur ons een mailtje, spreek ons aan op social media, in de winkel of op events!

Je kan de A10 Blue trouwens komen uittesten in onze showroom op een dikke flatscreen, samen met de A40TR en de A50. Geen reden meer om nog te twijfelen dus!

Now, let's get to it, shall we? Ready to join the Astro Family? Good choice! :D 

Je bent letterlijk een paar klikken verwijderd (spannend!) van jezelf te verzekeren van een exemplaar van de aller aller aller eerste levering! Wees er snel bij, want we hebben zo een donkerbruin vermoeden dat ze geen kans zullen krijgen om stof te vangen in ons magazijn. 

Pré orderen doe je zo:

Wanneer?

We verwachten de eerste levering begin Augustus! 

Waar?

De Astro A10 Blue, Astro A10 Red, Astro A10 Green én de voordeelbundel met de Astro A10 Green + Mixamp M60 Pré orderen kan zowel online als in onze winkel! 

Hoe? 

Zoals je van ons gewoon bent, kan je je exemplaar zowel laten verzenden als komen ophalen in ons winkelpunt in Turnhout.

Betalen doe je ter plaatse, vooraf online, of aan de postbode (betalen bij levering enkel mogelijk voor BE klanten).

Kies je voor pick up? Dan krijg je de dag dat ze in voorraad komen een heads up van ons met de vraag wanneer het voor je past om ervoor langs te komen. Dit bericht is je startschot, dus van zodra je dat mailtje krijgt wil dat zeggen dat de deuren openstaan en je welkom bent om je exemplaar af te halen.

Kies je voor verzending? Dan verzenden we op de dag dat ze in voorraad zijn, en mag je je exemplaar de volgende (werkdag) in huis verwachten!

En dan rest er ons enkel nog je te verwelkomen in de Astro Family, GG! Je wordt omringd door een community van Astro Lovers & Pro eSport Champions die graag hun ervaringen met je delen, en ook wij staan voor je klaar natuurlijk!
Artikel statistieken:
Gelezen:3015
Huidige reviews: 0