Razer Anansi MMO - Qwerty (US)

Razer Anansi MMO - Qwerty (US)
  • Razer Anansi MMO - Qwerty (US)
  • Razer Anansi MMO - Qwerty (US)
  • Razer Anansi MMO - Qwerty (US)
119.99EUR
99.99EUR
Beschikbaarheid: in voorraad
Verzendkosten: 0.00EUR
Of gratis afhalen te Turnhout
(enkel op afspraak)
Er zijn nog geen product reviews. | Schrijf een review

Specificaties

EAN code 8886419340263
Warranty 24 maand(en)
Type toetsenMembraan
LayoutQwerty (US)
Extra toetsen Numerieke toetsen Macro toetsen Multimedia toetsen
VerlichtingBlauw
Armsteun Ja

Beschrijving

De Razer Anansi is speciaal ontworpen en gebouwd voor de MMO-gamer is 's werelds eerste toetsenbord dat je gameplay verbetert met de kracht van 7 extra commando- en vaardighedentoetsen naast de huidige ±12 beschikbare toetsen. Met de zeven programmeerbare duimknoppen onder de spatiebalk kun je elke mogelijke combinatie met speciale toetsen (shift, ctrl, alt) volledig nauwkeurig activeren met een toetsaanslag. Hierdoor neemt je repertoire aan spreuken, vaardigheden en macro's die je tot je beschikking hebt, exponentieel toe.

De Razer Anansi maakt in zowel PVE- als PVP-handelingen van elke incidentele MMO-gamer en hardcoregamer een leider in zijn klasse. Pimp hem met de Razer Naga MMO gamingmuis om de 7 programmeerbare duimknoppen naadloos te kunnen gebruiken met het muistoetsenbord met 12 knoppen van de Razer Anansi. De combinatie van 's werelds meest formidabele wapens in MMO-gaming zorgt voor een ongeëvenaarde controle over je game.

7 programmeerbare duimknoppen
De dagen van hannesen met onhandige sneltoetstoewijzingen midden in een hectisch gevecht of PVP-schermutseling zijn voorbij. Met de zeven programmeerbare duimknoppen kun je het aantal commando’s die je al met de ±12 vaardighedentoetsen tot je beschikking had, uitbreiden met 7 x dat aantal. Zo kun je direct en moeiteloos elke mogelijke in-game spreuk of vaardigheid oproepen en heb je toch nog voldoende ruimte om talloze eigen macro's te programmeren.

100+ programmeerbare toetsen met directe opname van macro's
Met de volledig programmeerbare toetsen van Razer Anansi kun je je repertoire aan moordende macro’s uitbreiden zodat je totale controle hebt over de gemakkelijke en directe commando’s. Bovendien kun je met een druk op een knop schakelen tussen 20 profielen voor elke game of avatar.

Vijf extra macrotoetsen
Of je je tegenstanders moet overwinnen of je moet voorbereiden op je volgende queeste: de vijf extra macrotoetsen aan de linkerkant van het Razer™ Anansi toetsenbord geven je gemakkelijk toegang tot extra vaardigheden en commando’s, zoals schakelen tussen uitrustingssets en het pimpen van je teamgenoten.

 

REVIEWS

Er zijn nog geen productreviews | Schrijf een review

Aanbevolen accessoires voor de Razer Anansi MMO - Qwerty (US)

Alternative products