Razer Deathadder Chroma

Razer Deathadder Chroma
 • Razer Deathadder Chroma
 • Razer Deathadder Chroma
84.99EUR
79.99EUR
Beschikbaarheid: niet op voorraad
Verzendkosten: 0.00EUR
Of gratis afhalen te Turnhout
(enkel op afspraak)

Specificaties

EAN code 8886419331773
Warranty 24 maand(en)
Connectie Bekabeld
DPI10000
DPI AanpasbaarJa
Ergonomie Rechtshandig
Gamerlevel Competitief
Gametype Multi
Kleur Zwart
Knoppen5
LEDMultikleur
Maat Normaal Groot
Sensor Optisch

Beschrijving

De Razer DeathAdder is favoriet bij eSports-atleten van over de hele wereld, en is uitgegroeid tot de beste gamingmuis wereldwijd. Deze geliefde muis staat bekend om zijn ergonomische ontwerp, hoge gevoeligheid en betrouwbare kwaliteit, en bevat de allerbeste elementen die je als gamer nodig hebt om elke game te domineren.

Dankzij de aanpasbare Chroma verlichting functioneert de nieuwste versie van deze iconische muis niet alleen precies zoals jij wil, maar kun je ook zijn uiterlijk naar wens aanpassen.

Specificaties:

 • Ergonomisch rechtshandig ontwerp met rubberen zijgrepen
 • 10.000 dpi optische sensor
 • 5 afzonderlijk programmeerbare hyperresponsknoppen
 • Chroma achtergrondverlichting met 16,8 miljoen kleurenopti
 • 1000 Hz Ultrapolling / 50g of acceleration
 • Gevlochten vezelkabel van twee meter, lichtgewicht
 • Seven-foot, lightweight, braided fiber cable
 • Afmetingen: 127 x 70 x 44mm (LxBxH)
 • Gewicht: 110g

REVIEWS

GLOBALE SCORE: 5 van 5 Sterren!
Thijs Hanssen2015-09-05 13:03:30
Score: 5/5
Ik heb dit product zelf niet in mijn bezit, maar wel de normale versie (Razer Deathadder). Het enige verschil hierbij is dat je bij de 'Razer Deathadder Chroma' de LED lichtjes van kleur kan laten veranderen in plaats van alleen groen. Voor de rest heeft het dezelfde design, feel en programmeerbare knoppen als de 'Razer Deathadder'. Dit heeft ook een apart programma (Razer Synapse) waar je verschillende mogelijkheden hebt. Hier is een linkje naar het programma: http://www.razerzone.com/synapse/ . Zoals hier boven staat, heeft het 16,8 miljoen verschillende kleurtjes!! Dit staat zeker op mijn lijstje! Misschien lijkt het wel een beetje stom om te kopen, maar het gaat zeer mooi staan bij uw set up!! Als de owner van de normale 'Deathadder' ben ik ZEER tevreden. Het heeft een goede grip tijdens het gamen en het is comfortabel! Als een game freak, is dit zeker een 'must have' voor je game gear!
Lennert Dochez2016-02-03 19:52:40
Score: 5/5
Razer Deathadder is een monster in de gaming muizen. Hij heeft een ergonomic shape voor rechtshandige. De vorm van de muis is zo comfortable dat je tijdens het spelen niet eens voelt dat je hem vast hebt. De deathadder maakt gebruikt van de Avago S3989 sensor, dat is een van de beste sensoren op de mark met een 1:1 perfectie. Wat ook uitstekend is aan de muis is de scrolwheel, de scrolwheel is van rubber gemaakt ,wordt mooi verlicht en kan perfect scrollen zonder probleem. De deathadder heeft 3 muisvoeten die groot genoeg zijn voor genoeg smoothness,de muisvoeten bestaan uit 100 % teflon. (Voor ultieme smoothness raad ik je aan om een muismat erbij tekopen.) Je kan ook extreem veel veranderen aan de muis qua software; -De lift off distance -De DPI (DOTS PER INCH) Snelheid van muis -Kleur De muis heeft ook 2 Omron side buttons die gewoon weg uitstekend zijn. Kabel lengte = 2M Gewicht : 105g Deze muis is een aanrader!
jason livis2016-09-07 10:48:05
Score: 5/5
Deze is gewoon zalig! Had nog nooit met een gamemuis gespeeld dus kende het verschil ni tussen een action versie van 5 euro en deze. Het verschil is gewoon niet normaal. Gamen gaat niet enkel over hoe je speelt maar ook met wat je speelt!

Andere klanten kochten ook