X-Gamer Various Energy x 3

X-Gamer Various Energy x 3
  • X-Gamer Various Energy x 3
  • X-Gamer Various Energy x 3
5.97EUR
5.49EUR
Beschikbaarheid: 1-2 weken
Verzendkosten: 5.90EUR
Of gratis afhalen te Turnhout
(enkel op afspraak)

Specificaties

EAN code 2000000009353
Warranty 24 maand(en)
Aantal porties3 x 1
Suiker/Portie3.5g
Cafeïne/Portie200mg
Kcal/Portie31
Taurine/Portie1g

Beschrijving

Straight outta UK, brengt X-Gamer Energie Dranks de ideale manier om gehydrateerd te blijven én om je game te boosten! X-Gamer is het perfecte alternatief voor G Fuel lovers, met net dat beetje meer punch!

De Single Serving Sachets zijn goed voor één drankje van +- 500ML. Water toevoegen, schudden, en klaar!

In deze "Pick 'N' Mix" zit één portie van elke smaak inbegrepen. Ben je dus nog niet zeker welke smaak je het meeste bevalt en je wil niet meteen investeren in een X-Tubz? Dan is deze mix de perfecte manier om de drie verschillende smaken te ontdekken.

De smaak van Blue Nitro doet denken aan waterijsjes en smurfensnoepjes, en is tot nu toe de best verkozen smaak door de Gamegear Community. Blue Nitro is vergelijkbaar qua smaak met Blue Ice van G Fuel.

De smaak van Zomberry lijkt heel erg op de klassieke rode vetersnoepjes, en heeft een heerlijke fruitige smaak.

De smaak van Powacrush is te vergelijken met de Pineapple Flavour van G Fuel, met een subtiele zure toets. Heerlijk voor in de zomer of als basis voor een cocktail.

X-Gamer Energy & Focus Formula werd ontwikkeld exclusief voor de E-Sports scene. Deze energie drank in poedervorm beschikt naast de nodige dosis Cafeine en Taurine over 27 Multi Vitaminen en is volledig Vegan!

De zachte en hydraterende formule zorgt voor een mooie balans tussen energie, uithoudingsvermogen, versnelde reactietijd en scherpere focus ZONDER de klassieke 'after-crash' die je vaak ervaart bij Energy Drinks.

Een heerlijke blend van dynamische en herkenbare smaken zonder bittere nasmaak!

Een woordje uitleg van de producenten zelf: "Perfected through extensive research and development, XGamer is scientifically formulated in fully BRC & ISO accredited UK based laboratories and production facilities. Due to it's high quality ingredients, accredited production facilities and growing audience, X-Gamer™ is expanding across the UK & Europe... rapidly becoming the preferred choice of gaming energiser. Upgrade your gaming experience today and game harder, game faster, game longer with X Gamer™ Energy & Focus Formula."

Nog niet overtuigd? Lees in Gamegear Blogt: X-Gamer ons verslag van de Gamegear Smaaktest en hoe X-Gamer het doet in vergelijking met andere populaire Cafeine drankjes! :D

X-Gamer is verkrijgbaar in drie verschillende smaken! Ontdek alle smaken hier:

- X-Gamer Blue Nitro
- X-Gamer Zomberry
- X-Gamer Powacrush

X-Gamer is verkrijgbaar in zowel Single Serving Zakjes, als in 60 Servings X-Tubz. Voor ieder wat wils dus!

REVIEWS

GLOBALE SCORE: 5 van 5 Sterren!
Dave Dedeurwaerdere2017-04-01 13:05:33
Score: 5/5
Woensdag namiddag besteld, donderdag morgen in huis! Ik heb dan direct het eerste zakje geproeft. ( de blauwe ) Dat was natuurlijk de allereerste keer dat ik zo iets probeerde.. ( ik ben gewent van Monster energy te drinken ) En aangezien ik geen shaker cups heb, heb ik dit gewoon opgelost in een flesje water van een halve liter. ( aangezien de de waterhoeveelheid 300-500ml moet zijn ) De blauwe heeft een smaak mee van de die smurfensnoepjes ( raar maar waar :) ) (zoete smaak) De volgende dag heb ik dan de rode geprobeerd.. en deze valt mij beter in de smaak ( niet dat de blauwe slecht was.. maar ik denk voor mij persoonlijk dat 500ml te veel was.. Dus heb ik gewoon een flesje van een halve liter genomen, 2 slokjes water gedronken, product erin, en schudden maar. ( al snel merkte ik dat het veel beter ging om te schudden ook - wat logisch is .. - ) De rode heeft een smaak mee van de aarbeiensnoepjes (zoete smaak) Dus zou ik in feite die blauwe moeten her proberen met een mindere hoeveelheid water. Vandaag heb ik dan de gele geprobeerd.. deze is meer neutraal van smaak, en gaat de richting uit van sinaas-citroen-ananas achtig en wat mij ook opviel is dat de gele een kleine beetje meer klontert, maar opzich is dit niet erg , als je gewoon een beetje meer shaked is dat opgelost ..( ook terug hetzelfde gedaan met 2 slokjes water drinken en dan pas mixen ) dus voor mij persoonlijk zou 400-450 ml beter zijn dan 500. Hoe zit het met het verschil tussen Monster Energy en X-gamer?? --_ voor mij heeft Monster energy niet echt nut .. ik slaap daar gewoon door .. met X-gamer voel ik dat makkelijk 6 uur, 14u in de namiddag 1 genomen en 20-21u als ik ging gaan slapen omdat ik de vroege ploeg had lag ik nog te draaien in mijn bed. dus X-gamer is beter dan Monster energy.. en nog eens gezonder ook! ( niet dat energie dranken gezond zijn maar soit xD ) Anyway , laat het jullie smaken, het is zeker eens het proberen waard !!
Recommendation

Andere klanten kochten ook