BE speler haalt 4de plaats WCG finals!

Datum: maandag 16 november, 2009
Mooi nieuws voor de Belgische E-sport gemeenschap: Laurens Geenens is er in geslaagd om niemand minder dan Styla (voormalig Fifa Wereld Kampioen ) te verslaan in de kwart finales van de Fifa World Cyber Games 2009 competitie en behaalde hiermee een 4de plaats.

Dit is, in de 9 jaar dat BelgiŰ al deel neemt, de beste prestatie en meteen ook de beste prestatie dit jaar voor de Benelux. Laurens was namelijk de enige Belg dit jaar en heeft ons dus goed verdedigd. Proficiat hiervoor! Hopelijk spoort dit ook andere gamers aan om een tandje bij te steken, want ook al leven we in een klein land, wil dat niet zeggen dat we niet kunnen meedraaien met de wereldtop!Naast de reis naar China heeft Laurens met zijn 4de plaats ook een mooie cheque van 2.500,00USD mogen ontvangen.

De volgende stop voor Laurens is het International e-Sports Federation toernooi in Zuid Korea. Hopelijk slaagt hij er deze keer in om een medaille mee naar huis te nemen. Wij wensen hem alvast veel succes!

Vergeet trouwens niet: Laurens is lid van het LowLandLions gaming team (gesponsord door Gamegear.be) waardoor je nog steeds een les kan winnen met deze pro fifa speler! Check out http://www.gamegear.be/read_more.php?newsid=204 voor meer information.

Groeten

Bren
Artikel statistieken:
Gelezen:1362
Huidige reviews: 0