Alles wat je moet weten over G FUEL

Beste gamer

G FUEL … Je hebt er vast en zeker al eens over gehoord. Een goddelijk elixer geschikt voor alleen de meest EPIC-gamers. Als je van plan bent om met je vrienden lange gamesessies te houden, Kan het soms vervelend zijn dat je snel vermoeid geraakt door naar je computerscherm te staren. Zoek je hiervoor een oplossing of ben je gewoon benieuwd waarvoor G FUEL goed is, dan ben je hier aan het juiste adres. Ook al heb je geen last van vermoeidheid, als gamer kan je altijd een flinke boost gebruiken, nietwaar?

 

Ontstaan 

G FUEL is ontstaan ter vervanging voor de klassieke maar ook ongezonde en suikerrijke energiedrankjes. G FUEL wil op een gezondere manier je lichaam boosten met energie. Uiteraard zijn er nu ook zero energiedrankjes die minder suiker bevatten maar goed… Zo is G FUEL ontstaan met als doel ervoor te zorgen dat je energiepiek niet crasht, maar dat je juist meer stabiel kunt genieten van extra energie en focus tijdens het gamen.

Inhoud G FUEL

Voor je producten aanschaft van G FUEL is het altijd handig en belangrijk om te weten wat erin zit, toch? Het energiecomplex van G FUEL bevat meerdere ingrediënten:

  • Taurine
  • L-Citrulline Malaat
  • Cafeïne (140 mg tot 150 mg)
  • Glucoronolacton
  • N-Acetyl-L-Carnitine HCl
  • Velvet Bean (Mucuna pruriens) Seed Extract

Een soortgelijke combinatie van deze ingrediënten worden vaak gebruikt bij andere voedingssupplementen en energiedrankjes.

Over het algemeen zorgt taurine en L-Citrulline Malaat dat de producten die erin zitten sneller worden opgenomen in je lichaam. Met als gevolg een snelle reactie en energieboost.

Cafeïne, glucuronolactone en L-carnitine die zorgen voor de energie. De cafeïne verwerkt bijna direct extra energie terwijl het bij glucuronolactone wat later pas geactiveerd wordt. Dit zorgt voor een stabielere toevoer van energie in je lichaam. De L-cafeïne zorgt voor de afhandeling van energie in je lichaam, zo ondersteunt het heel het verhaal over de werking van G FUEL op je lichaam.

Kan je niet tegen cafeïne? Geen probleem… G FUEL is verkrijgbaar in zowel klassieke G FUEL (met cafeïne) als G FUELhydration (deze zijn zonder cafeïne)

Hierdoor focus je beter tijdens het gamen!

Iedereen wil tijdens het gamen toch 100% gefocust zijn op het spel?

Naast alle ingrediënten die G FUEL gebruikt zie je L-tyrosine terugkomen, dit wordt bedoeld als precursor of een tussen stof die helpt met de aanmaak van dopamine te ondersteunen. Dopamine helpt voor de focus en de aansturing van de spieren. Als gamer is dit natuurlijk zeer interessant omdat je snel genoeg wil kunnen reageren en perfecte controle over je handelingen wilt hebben. Dit verklaart ook waarom je deze producten terugvindt in de G FUEL.

Deze ingrediënten vind je waarschijnlijk terug in alle energiedrinks. Wat G FUEL nu specialer maakt is dat ze gebruik maken van de stof cholinebitartraad opnieuw is dit een precursor voor de aanmaak van acetylcholine. Dit zorgt ervoor dat de impulsoverdracht naar de spiercel sneller gaat. Het zorgt voor een beter reactievermogen wat dus zeker niet slecht is tijdens een potje Call of Duty.

Als laatste product bespreken we nog even ATP. ATP is eigenlijk de belangrijkste bron van energie voor onze cellen. Dit zorgt dus opnieuw voor ondersteuning zoals de bovenstaande producten. Met ATP als toevoeging creëert het een nog beter energie-effect.

Is G FUEL nu ECHT gezonder? 

Vele onder jullie zullen denken “alle energiedrankjes zijn ongezond” MAAR… In G FUEL vind je talloze antioxidanten. Antioxidanten zijn bepaalde vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. Ze zijn belangrijk voor de gezondheid, want ze zorgen ervoor dat vrije radicalen geen schade aanrichten in ons lichaam. Dus ja! Je kan er zeker van zijn dat G FUELeen beter/gezonder alternatief is dan de bekendere maar ook ongezondere energiedrankjes.

 

Hoe gebruik je G FUEL? 

  • 1 schep per halve liter water
  • 40 scheppen per pot G FUEL

Geniet dus van een maand G FUEL per pot.

Ben je zelf een kieskeurig persoon qua smaken? Geen probleem op onze website Gamegear.be vind je een hele waslijst van smaken. Je vindt er G FUEL potjes maar ook “single servings”, dit zijn kleine pakjes G FUEL die goed zijn voor 1 portie.  Een smaak die bij jou past is dus zeker te vinden.

Probeer ze zelf uit, en deel je ervaring met ons.

Heb je nog vragen, opmerkingen of extra advies nodig over G FUEL? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder.