Anne Pro 2 gaming keyboard

Hey gamers

Hebben jullie het ook lastig om een goed/kwalitatief gaming keyboard te vinden? Dat snappen wij volkomen. Er zijn tegenwoordig namelijk zoveel merken en modellen op de markt te verkrijgen dat het steeds lastiger wordt om hier een keuze uit te maken. 

Ben jij op zoek naar een kwalitatief, maar een niet al te duur gaming keyboard? Dan ben je op de juiste plaats beland, want we nemen je mee in alles wat je moet weten over een zeer goed verkocht wireless gaming keyboard, namelijk de Anne Pro 2

De Anne Pro 2 

De Anne Pro 2 is één van de beste 60% (grootte) gaming keyboards op de markt. Met de eigenschappen zoals bluetooth, programmeerbaarheid, RGB lichten en Gateron toetsen heeft hij een al lang nodige upgrade gekregen. Zoek je een gaming keyboard met mechanische toetsen, dan zit je bij de Anne Pro 2 ook goed.

Heeft dit gaming keyboard ook ledverlichting (RGB)?

Amazon.com: EPOMAKER Anne Pro2 60% Bluetooth Mechanical Keyboard with RGB Backlit PBT Keycaps NKRO Programmable (Gateron Blue Switch, White): Computers & Accessories

Ja, RGB verlichting heb je zeker en je kan ook verschillende kleurthema’s kiezen. Je hebt elke kleur en kan zelfs een regenboogthema instellen en elke toets personaliseren. Match je keyboard dus perfect met de rest van je gaming setup met de ledverlichting (RGB) in het keyboard. Er is zelfs een mogelijkheid om allerlei verschillende fades, overgangen en effecten in te stellen om je keyboard nog cooler te maken.

Waarom is dit keyboard zo populair? 

De prijs is uiteraard een bijzonder belangrijk aspect van de Anne Pro 2 populariteit. In vergelijking met de concurrentie is het vrij goedkoop, maar het is ook gewoon bijzonder praktisch in gebruik. 

Omdat het qua grootte maar 60 % is van een traditioneel keyoard heb je meer ruimte op je bureaublad. Het wireless aspect zorgt dan weer voor minder rompslomp qua kabels, want die … zijn er uiteraard niet. Bluetooth is je verbindingsmethode hier. 

Wat zit er in de doos? 

Anne Pro 2 60% Nkro Bluetooth 4.0 Type C Rgb 61 Toetsen Mechanische Gaming Toetsenbord Cherry Schakelaar Gateron Schakelaar|Toetsenborden| - AliExpress

Wanneer je de Anne Pro 2 uitpakt zal je zoals gewoonlijk het gaming keyboard als eerste aantreffen. Vervolgens zal je de handleiding terugvinden. Het leuke aan de Anne Pro 2 is dat je er ook een aantal keycaps in verschillende kleuren bij krijgt. Op deze manier kan je je gaming keyboard personaliseren in de kleuren die jij leuk vindt. Natuurlijk kan je ze ook altijd afwisselen. 

Om de keycaps te vervangen krijg je bij de Anne Pro 2 een tool waarmee je zeer eenvoudig dat kan doen. Mocht je toch je toetsenbord willen verbinden, dan kan dat met de meegeleverde kabel (een usb-c naar de usb-a). 

Aan de achterkant van het Anne Pro 2 keyboard vind je een schakelaar om je bluetooth uit te schakelen, voor als je dus toch bedraad even zit.

Batterijduur

Met een draadloos toetsenbord is het altijd maar de vraag hoe lang je kan tokkelen zonder dat ‘ie uitvalt. De Anne Pro 2 houdt het in elk geval 8 uur lang vol en moet dan wel even aan de kabel gelegd worden. Het mocht misschien net iets langer, maar opladen wanneer je niet aan het typen bent is dus de boodschap.

Voordelen van de Anne Pro 2

Ondanks zijn relatief lage prijs voelt de Anne Pro 2 heel kwalitatief aan. Bovendien kan je er heel gemakkelijk ook gewoon mee aan de slag op je laptop. 

De enorme personaliseringsopties zijn een groot pluspunt, want je kan hem echt volledig uniek maken en je eigen draai eraan geven. 

Het keyboard is ook zodanig compact dat je hem makkelijk overal mee naartoe kan nemen.

Nadelen

Jammer genoeg kan je je Anne Pro 2 toetsenbord niet in de hoogte verstellen. Daarvoor zal je toch een keyboard stand moeten aanschaffen. De eerder vermelde beperktere batterijduur moet je ook wel in overweging nemen bij een aankoop. 

Specificaties:

Merk: Anne Pro

Kenmerk: Mechanisch, Gaming, Backlit

Verbinding: Draadloos, Bluetooth

Compatibilities: Windows, Android, Mac, Linux, iOS

Batterij: 1900 mah batterij met ingebouwde aan/uit schakelaar om de batterij te sparen

Software: ObinsLab Starter = computersoftware voor het programmeren van toetsenbordindeling, functietoetsen, verlichtingseffecten, batterijlevensduurbewaking, macro’s, en het updaten van de Anne Pro 2

Extra: 

 • Schakelaarstelen: MX
 • Fysieke indeling: ANSI
 • Kleur frame: Zwart & wit
 • Materiaal bovenkant frame: Plastic
 • Materiaal onderkant: plastic
 • Kleur primaire leds: RGB
 • Kleur controle-LED: RGB

 • USB-toets Rollover: Volledig
 • Multimediatoetsen: Ja
 • Type Schakelaarmontage: Plaat
 • Interface(s) Draadloos,USB-C
 • Afmetingen:  97 x 284 x 40 mm. 
 • Gewicht: 635 gram
 • Snoerlengte: 177,8 cm 

Ben je volledig overtuigd van dit toetsenbord, dan hoef je niet verder te zoeken, want wij hebben deze uiteraard voor jou klaarstaan: 

Heb je nog meer vragen, contacteer ons gerust. 


VOLG ONS OP: