Beter worden in Call of Duty Warzone, doe je zo.

Warzone… Iedereen kent het wel, de Battle Royale modus van Call of Duty: Modern Warfare waarin 150 onlinespelers het tegen elkaar opnemen als team (of solo). Om uiteindelijk als laatste over te blijven in de strijd waarin je voortdurend moet opletten voor tegenstanders en de gevaarlijke/dodelijke mist. Warzone is gratis te spelen op Playstation, Xbox en PC. Wil jij beter worden in Warzone? Ontdek hier hoe apparatuur je hiermee kan helpen.

Je kan niet enkel genieten van de Battle Royal mode maar ook van verschillende andere gamemodes zoals: Plunder, Plunder is een gamemode die ook toegang biedt tot een grootschalige combat modus, met razendsnelle Call of duty actie voor de liefhebbers. Een groot voordeel aan deze online game is dat je met iedereen (gratis) kan samenspelen. Warzone ondersteund namelijk crossplay. Op deze manier kan je samen spelen met zowel Playstation, Xbox en PC-gamers. Handig niet waar?

Seizoen 4

Om de 3 maanden krijgt Warzone een grote update ook wel een nieuw seizoen genoemd. Bij elk nieuw seizoen komen er nieuwe wapens, nieuwe maps en worden bugs (fouten) uit de game gehaald. Op 17 juni 2021 is seizoen 4 van start gegaan waar je kan strijden in een geheel nieuwe map in thema van WWII, met nieuwe wapens zoals de MG 82, C58, Ots 9, Mace en een Nail Gun waarmee je vijanden uit kunt schakelen met naalden. Hoe vet is dat?

Seizoen 5

Seizoen 4 zal eindigen op maandag 9 augustus 2021. Het 5de seizoen van Warzone gaat live op 12 augustus 2021. Zoals elk seizoen worden er weer nieuwe updates aan de maps toegevoegd. Ook zullen er nieuwe operators en wapens toegevoegd worden. Activision heeft dan ook weer vijf gloednieuwe wapens in petto, tijdens het nieuwe seizoen namelijk de: EM2 (AR), TEC-9 (SMG), Cane, Marshall en een vlammenwerper… Bereid je al maar voor op heftige gevechten. Dat is nog niet alles want in seizoen 5 kan je genieten van nieuwe game modes zoals Clash en nieuwe perks zoals combat scout en tempered. Aan de maps zijn er ook wijzigingen gebracht namelijk een nieuwe gulag genaamd Rush en mobile broadcast stations die verspreid staan in de Warzone maps.

Benieuwd naar meer informatie/visuele beelden van Call of Duty Cold War x Warzone seizoen 5? Bekijk hier de officiële trailer.

Waar moet je goed in zijn?

Om Warzone deftig te kunnen spelen heb je al redelijk veel ervaring nodig van voorgaande Call of duty’s of andere shootergames. Het is zeer belangrijk om een goede aim (richttechniek) te hebben en de controls van Call of Duty vlot onder controle te hebben om snel te kunnen reageren bij gevaar. Training is de key voor het behalen van een victory royal (win). Oefen dus samen met vrienden die al beter zijn, op deze manier leer je snel bij door tips en tricks die zei kunnen geven. Heb je Warzone al onder controle maar wil je toch beter worden? Bekijk hieronder welke producten je kunnen helpen tijdens het gamen.

Gaming headset

Een goede gaming headset zorgt ervoor dat je beter kan communiceren met je team. Als je een goede microfoon hebt ben je beter te verstaan en met een gaming headset hoor je je teamgenoten ook duidelijker. Met een goede gaming headset zijn vijanden ook makkelijker te herkennen aan bv: voetstappen die duidelijk hoorbaar zijn, deuren die open en dicht gaan en geweerschoten van vijanden. Zonder een goede gaming headset zal het dus moeilijker zijn om vijanden op te sporen en zal je vaker voor verassingen staan.

Heb je zelf nog geen goede gaming headset bekijk hieronder dan onze blog: Waarom geluid belangrijk is tijdens Call of Duty.

Onze top 3 gaming headsets: 

Astro A50 v2 Audio Wireless Gaming Headset (PS4/PC/PS5)

BEST HEADSET

Astro A20, Gen 2 Wireless Gaming Headset (PS4,PS5,PC,MAC)

LOW BUDGET HEADSET

SteelSeries Arctis 9  Wireless (PS4, Xbox One, PC,)

ALL-AROUND HEADSET

 Gaming monitor

Om Warzone optimaal te kunnen spelen is het belangrijk om een gaming monitor te kiezen met een snel reactievermogen. Je hebt dus best een gaming monitor nodig met een snelle reactiesnelheid om preciezer te richten/schieten en sneller te kunnen reageren bij gevaar in je game. Een responstijd van tussen de 3 en de 5 milliseconden is al redelijk snel maar het beste is als je onder de 1/2 milliseconden zit. Een goede gaming monitor zorgt er dus voor dat je vijanden te snel af zult zijn.

Meer informatie over een gaming monitor vind je in onze blog: Zo maak je je ultieme gaming setup (bij stap 2.)

Onze top 3 gaming monitors:

MSI Optix MPG341CQR – 34″ Curved Gaming Monitor

MSI Optix G241 – 24″ 144Hz Gaming Monitor

MSI Optix G27CQ4 – 27″ Curved Gaming Monitor

Mouse/controller

Zoals je hierboven al ondervonden had is snelheid en precieze de belangrijkste skill die je nodig hebt om een Victory Royal te halen in Warzone. Hiervoor zijn er ook verschillende producten die je hiermee kunnen helpen. Zo kan je als PC-gamer een gaming mouse aanschaffen die sneller zal reageren dan een normale mouse. Meer informatie over het vinden van de perfecte gaming mouse vindt u in onze blog: De beste gaming mouse voor jou. 

gamegear.be/…/de-beste-gaming-muis-voor-jou

Als console gamer speel je vaak met een normale controller. Een handig hulpmiddel om sneller te reageren in een shooter game zijn Scuf controllers. Scuf controllers zijn controllers die aan de achterkant extra padels hebben waardoor je dus niet meer van je knoppen moet komen om te springen, bukken, knifen enz…. Zeer handig dus voor de intensieve gevechten. Niet enkel de padels zijn handig maar ze hebben ook meer grip, gevoeligere triggers en betere thumbsticks.

Scuf Gaming Red Reaper Infinity 4PS (PS4) + FULL KIT

Scuf Gaming Cyberskull Infinity 4PS (PS4) + DIGITAL FULL KIT

Scuf Gaming Impact Rebel (PS4) + DIGITAL FULL KIT

Is een scuf controller toch wat te prijzig? Ontdek dan een alternatief namelijk de STRIKEPACK F.P.S. Dominator. Een STRIKEPACK F.P.S. Dominator heb je zowel voor Playstation als voor de Xbox One. de STRIKEPACK F.P.S. Dominator verhoogt je prestaties tijdens je potje Warzone. Het laat je duimen vrij om andere knoppen en bedieningselementen te bedienen waardoor je sneller kunt reageren, en is dus te vergelijken met een Scuf controller. Een leuke en interessante toevoeging is dat de STRIKEPACK F.P.S. Dominator verschillende ingebouwde mods heeft zoals: Rapid fire, Drop Shot, Adjustable Burst Fire, Anti-Recoil en vele andere.

Beter worden in Warzone? De STRIKEPACK F.P.S. Dominator  helpt je hiermee. Let wel op: de STRIKEPACK F.P.S. Dominator werkt alleen met een bekabelde verbinding.

Collectiveminds – Strikepack F.P.S. Dominator (XBOX)

gamegear.be/collective-minds-strike-pack-fps-dominator-xbox-mod-pack

Voor extra advies of bijkomende vragen kan je altijd contact opnemen met ons, we helpen je graag verder.

 

 

VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA