Gaems: gamen waar je maar wil

afbeelding: GAEMS G240 Guardian Personal Gaming Environment

Op vakantie gaan of voor een paar dagen op zakenreis trekken kan heel leuk zijn, maar je mist meestal toch dat uurtje gamen om even bij te komen van je dag. Je had graag je Xbox of Playstation meegenomen, maar dan moet je die console weer in je bagage proppen en dan ben je nog niet zeker dat het ding wel kan worden aangesloten op de tv in je hotelkamer.

Game case is de oplossing

Gelukkig is er wel een mogelijkheid om je console veilig te vervoeren en de mogelijke problemen met tv’s te omzeilen: de Gaems gaming koffer. Gaems heeft ondertussen al een aantal van die gaming cases in hun assortiment zitten waarmee je jouw console gewoon mee kan nemen. In die game koffer zit ook een scherm ingebouwd, zodat je altijd je console kan aansluiten op een scherm en rustig kan gamen terwijl je op reis bent. Handig toch?

Waarvoor kan je een game case gebruiken?

Veel mensen gebruiken zo’n game case om hun console gemakkelijker mee te nemen naar een LAN-party of op reis. Het is natuurlijk ook gemakkelijk om even mee te nemen naar een vriend thuis om te gamen. Als je het echt wil, dan kan je een koffer van Gaems zelfs aansluiten in de auto. Zo kan je lekker gamen tijdens de lange rit naar Spanje of Italië. Samengevat zijn de toestellen van Gaems dus een godsgeschenk voor iedereen die on-the-go wil gamen.

Wij hebben het alvast even getest en het werkt! Wil jij ook in je auto gamen, kijk dan even hoe wij het voor elkaar kregen.

Welke console past in een Gaems gaming koffer?

Gaems heeft het slim aangepakt. Ze hebben er voor gezorgd dat zowel een PlayStation 4 als een Xbox One in elke koffer past. Iedereen met een console van die merken kan dus gebruik maken van een Gaems case. Voor een Nintendo Switch wordt het al moeilijker, maar die kan je natuurlijk gewoon als handheld gebruiken, waardoor je minder nood hebt aan een apart scherm.

Bescherming van je console

De Gaems koffers hebben bovendien een harde buitenkant, om zowel het scherm als je console te beschermen tegen schokken. Ze kunnen wel een stootje hebben. In de koffer kan je bij elk model nog een extra bescherming vinden, zodat die niet in stukken uit elkaar valt als je het ding eens per ongeluk laat vallen. Bovendien wordt alles goed op z’n plek gehouden met klittenband . Voeg daar nog wat mousse of rubber aan toe en je weet dat de schokken goed worden opgevangen. Bij de duurste modellen heb je nog een aluminium kader dat alles nog wat beter op orde houdt.

Wil je meer weten over het merk GAEMS?

Welke Gaems koffer is het beste voor mij?

Je leest het goed, er zijn verschillende koffers van Gaems met onder andere schermen van hogere kwaliteit. Welke het beste voor jou is, daar komen we binnenkort op terug in een nieuwe blog waar we uitgebreid ingaan op de verschillende soorten en welke Gaems Personal Gaming Enviroment het beste is voor jou.

Heb je nog vragen?

Plaats dan een comment en we komen er op terug.