Waarom geluid belangrijk is voor Call of Duty-spelers

blog geluid banner

Zoals vele Call of Duty fans wel al zullen weten, is dat Warzone binnenkort een Season 2 krijgt. Wil je echter, naast je eigen skills, nog een extra voordeel halen op de tegenstanders, dan moet je ook rekening houden met het geluid. Een goede headset is dus een absolute must. Hier volgen een paar tips om je geluid optimaal te hebben in een potje Call of Duty:

 

Een gaming headset is een MUST! 

Beter geluid maakt je een betere Call of Duty-speler 

Tijdens het spelen van Call of Duty is het heel belangrijk om een goede headset te hebben. Als eerste moet je een duidelijke microfoon hebben om perfecte communicatie te kunnen voeren met je teamgenoten, maar ook is je audio een handig hulpmiddel om je tegenstanders te detecteren voor je ze ziet, vanuit welke richting dan ook. Met een goede headset heb je altijd een voordeel. 

Bij professionele Call of Duty spelers zal je de Astro Gaming headsets heel vaak zien passeren. Met belangrijke functies, zoals Audio V2 (gecreëerd in samenwerking met professionele spelers), draagcomfort door superieur materiaal en een afneembare/verwisselbare microfoon helpt de headset je al een streepje voor te halen. 

Het perfecte geluidsbalans dankzij de Mixamp Pro TR

De MixAmp Pro TR is de belangrijkste gaming audio-oplossing voor esporters, content creators, streamers, en game-ontwikkelaars. Dit hulpmiddel werd ook in samenwerking met esporters om zeker te te voldoen aan hun strenge eisen qua audio fidelity, communicatie en duurzaamheid. De MixAmp Pro TR is voorzien van Dolby Audio en en maakt storingsvrije audio mogelijk. In het Astro Command Center kunnen gamers hun audiosettings naar believen aanpassen om zo te domineren in Call of Duty.


Let op:
 De mixAmp Pro TR is enkel te verkrijgen voor PS4, PS5 (met een audio extractor) en PC. 

Koop hier de Mixamp Pro TR voor PS4 / PS5 of voor Xbox One / Xbox Series X.

 

Zo hoor je voetstappen luider in Call of Duty: Black Ops Cold War! 

Wil je net iets meer voordeel halen uit je Astro Gaming headset, dan kan je al gebruik maken van deze settings in Call of Duty Black Ops Cold War en Warzone en kan je dus die gamer verschalken die je al meermaals heeft kunnen neerknallen.

Stap 1: Ga naar de in-game Call of Duty opties, en ga verder naar audio. 

Stap 2: Duid bij audio mix ‘High Boost’ aan. (zorgt ervoor dat je voetstappen, wapens herladen… harder hoort.) 

Stap 3: Zet je Master volume op ‘100’. 

Stap 4: Zet je Music volume op ‘0’ (zo hoor je geen onnodige geluiden.)

Stap 5: Zet je Dialogue volume op ‘40’ (zo hoor je je teamgenoten duidelijk genoeg maar niet harder dan je game sound.) 

Stap 6: Zet je Effect volume op ‘100’.

Stap 7: Zet Juggernaut music UIT! 

Stap 8: Zet Hit marker sound effects op MW

 

Astro command center settings:

Stap 1: Ga naar advanced equalizer settings via het Astro command center

Stap 2: Stel de onderstaande settings in om zo goed mogelijk voetstappen en kleine details te kunnen horen. Deze zijn gebaseerd op de Twitch streamer en Youtuber xWASDmitch, een ervaren Call of Duty speler die zich heeft toegespitst op snipen.

Personaliseer jouw eigen ideale sound mix met Astro! 

Natuurlijk ben je niet verplicht om deze stappen te ondernemen. Misschien ben jij wel eerder fan van een andere setting en speel je gewoon op een andere manier. Het perfecte geluid is namelijk voor iedereen anders. 

Ben je zelf nog op zoek naar een Astro Gaming headset om Call of Duty: Black Ops Cold War  en Warzone Season 2 te vieren? We helpen je bij Gamegear graag verder. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en bekijk onze Astro Gaming headsets op de site, gaande van Astro Gaming A20 tot de Astro Gaming A50.

Voor extra advies of vragen kan je altijd terecht bij Gamegear. Wij zijn een ervaren gaming store die jou graag verder helpt.


VOLG ONS OP: