Xtrfy MZ1 – Zy’s Rail Gaming Muis

Van plan om een nieuwe gaming muis aan te kopen? ontdek hier waarom de Xtrfy MZ1 -Zy’s Rail gaming muis zo populair is geworden onder de gamers.

Ontworpen door Rocket Jump Ninja:

Zy “Rocket Jump Ninja” Rykoa wordt door velen beschouwd als ‘s werelds beste muisrecensent en is één van de meest ervaren en betrouwbare experts op het gebied van gaming muizen. Rocket Jump Ninja is een go-to bron geworden voor zowel casual gamers als pro-spelers die op zoek zijn naar advies over gaming muizen. Het is ook daarom dat deze muis zo populair is en beschouwd wordt als meest comfortabele gaming muis op de markt. 

Het verhaal achter deze populaire gaming muis: 

De Xtrfy MZ1 is gebaseerd op ervaringen van Rocket Jump Ninja. Door het testen van meer dan 250 gaming muizen had ROCKET JUMP NINJA maar één doel voor ogen: gamers helpen hun game-ervaring te verbeteren. Na jarenlang de beste gaming muizen ter wereld te hebben bestudeerd en beoordeeld, wist Rocket Jump Ninja wat een muis nodig had, maar de vorm bestond nog niet. Nu dus wel.De vorm van de muis:

De vorm van deze gaming muis is gemaakt met behulp van klei. Je zou denken waarom zou je dat doen? Maar het is eigenlijk een zeer efficiënte manier om een perfecte vorm te creëren voor een gaming muis. De makers van deze muis hebben een stuk klei vastgenomen en de drukvormen van de vingers overgenomen om een perfecte vorm te creëren. 

Het design van de muis is zeer simpel. De muis is niet gemaakt voor de looks maar voor zijn precisie en comfort. De makers hebben wel gebruik gemaakt van ledverlichting om de muis er beter uit te laten zien. De gaming muis is aan de voorkant zeer laag en aan de achterkant zeer hoog, hierdoor kan je handpalm rusten terwijl je aan het gamen bent. Ook dit is weer gedaan om een natuurlijk effect te creëren tijdens het gamen.

Geen software meer nodig

Met de MZ1 kun je de CPI, Polling Rate en Lift-Off Distance aanpassen met een druk op de knop. En als je klaar bent met het aanpassen van je instellingen, kan de bovenste knop worden ingesteld op “F11”, zodat je hem kunt binden aan wat je maar wilt in-game. Software is dus niet meer van toepassing op deze gaming muis. 

ULTRALICHT EN TOCH DUURZAAM.

Eén van de redenen waarom Rocket Jump Ninja en Xtrfy de handen ineen hebben geslagen, is omdat ze gemerkt hebben dat gamers specificaties boven comfort en duurzaamheid kiezen. Hier willen ze verandering in brengen want, Specificaties zijn zinloos “vertellen ze”. En prestaties doen er niet toe als het product zelf niet lang meegaat. De MZ1 is gebouwd om jarenlang consistente topprestaties te leveren.

Weetje:

De rails langs de bovenkant van deze gaming muis zijn het meest kenmerkende element en helpen bij het comfort, de grip en het richten. De naam is ook een eerbetoon aan het klassieke Railgun in Quake, dat al 22 jaar lang het nummer 1 spel is van Rocket Jump Ninja.

Voordelen:

  • De binnenkant van de muis is bedekt met een conformal coating om de componenten te beschermen tegen stof en waterspatten.
  • Geen software nodig voor deze gaming muis
  • Personaliseer de gaming muis naar jouw eigen wensen en voorkeuren
  • comfortabel door de unieke vorm

Specificaties:

Vorm: Ergonomisch, gepatenteerd ontwerp

Sensor: Pixart 3389 optische spelsensor

Verlichting: Aanpasbare RGB LED

Gewicht: 56 g (exclusief kabel)

Hoofdschakelaars: Kailh GM 8.0

Afmetingen: 52,5 mm breedte, 111 mm lengte, 36,5 mm hoogte

Kabel: Xtrfy EZcord® Pro

Glijders: PTFE glijders

CPI instellingen: 400-16000

polling rate: 125/500/1000 Hz

IPS: 400

Max. versnelling: 50 

Aansluiting: USB

Geschikt voor: Win XP/Mac OSX 10.1 of hoger

 

VOLG ONS OP: