BOOST JE FOCUS MET X-GAMER ENERGY DRINKS

Datum: dinsdag 25 april, 2017

No G Fuel? No problem! Boost je energy & game met X-Gamer!

BOOST JE ENERGIELEVEL MET X-GAMER ENERGY DRINKS

De afgelopen jaren was de vraag naar een alternatief voor G Fuel opvallend groot, omdat G Fuel tot op heden niet mag verkocht worden aan Belgische klanten, sadface :(

But your prayers have been answered! :D

De zoektocht heeft wat tijd in beslag genomen, en we hebben - met jullie hulp! - ondertussen het perfecte alternatief gevonden: X-Gamer Energy Drinks!

“Alternatief” is nog zacht uitgedrukt, want ondertussen heeft de Gamegear Community massaal de proef op de som genomen en de feedback tot nu toe was alleen maar positief!

Sommigen onder jullie verkiezen X-Gamer zelfs boven G Fuel. Uiteraard hebben we zelf ondertussen ook menig shakes naar binnen gespeeld, en ook hier vallen de drie flavours in de smaak!

De verschillende smaken, de GG smaaktest, en hoe X-Gamer het doet qua energy level in vergelijking met G Fuel, Red Bull & Co lees je verderop in deze blog.

 

Blue Nitro, Zomberry & Powacrush

X-Gamer komt in drie verschillende smaken! Blue Nitro, Zomberry & Powacrush. What’s your flavour? ;)Blue Nitro is tot nu toe jullie favoriete smaak! En we begrijpen volledig waarom ;)

De geur doet denken aan de zomer, en waterijsjes met twee stokjes die ik nog ken van mijn kindertijd, nomnom!

De smaak van Blue Nitro kan je het beste vergelijken met smurfensnoepjes! Lekker zoet, maar niet te overheersend.

De Belg in mij heeft nooit de mogelijkheid gehad om G Fuel te mogen proeven, maar onze vriendjes op het interwebz wisten me te vertellen dat Blue Nitro te vergelijken is met de Blue Ice formula van G Fuel.

  

Zomberry was de allereerste flavour die X-Gamer uitbracht, en dit is by far mijn persoonlijke favoriet!

Ben je een zoetebek? Dan is Zomberry vanaf nu je nieuwe verslaving ;) maar dan zonder de bergen suiker die je vindt in andere energiedrankjes, win-win me thinks!


De geur doet je meteen zin krijgen om te proeven! De smaak doet denken aan rode vetersnoepjes, in vergelijking met Blue Nitro is de Zomberry net iets zoeter van smaak.En last but not least: Powacrush!

Dit is misschien de underdog van de drie smaken, maar gezien de zomertemperaturen die onze richting uitkomen, is Powacrush met zijn frisse Ananassmaak en zure toets de perfecte afkoeler voor grindsessies in een warme omgeving.

Powacrush is qua smaak net iets subtieler dan Zomberry en Blue Nitro, maar moet dus zeker niet onderdoen!

Powacrush komt het dichtste in de buurt bij de Pineapple flavour van G Fuel.

 

Wil je alle drie de smaken proberen zonder dat je meteen drie tubs moet aanschaffen?

Dan is de X-Gamer Various Energy x 3 voor €5.49 ideaal!

Alle smaken zijn verkrijgbaar X-Gamer X-Tubz van +- 60 servings, en in aparte Single Serving Sachets.

  X-Gamer vs G Fuel, Coca Cola, Red Bull, Monster

Hoe doet X-Gamer het tegenover andere (energie)dranken? Hieronder kan je een vergelijking zien, gebaseerd op een halve liter (500ML).

Voor G Fuel staat dit gelijk aan één scoop, en voor X-Gamer volstaat één portie voor 500ML energiedrank.

Qua cafeïne steekt X-Gamer er met kop en schouders bovenuit, het effect daarvan kan je verderop lezen. Springbonen inbound!

De zoete smaak van X-Gamer komt natuurlijk érgens vandaan, maar in vergelijking met Red Bull, Monster en Cola valt het suikerlevel op zich nog mee.

Bovendien zit X-Gamer ook boordevol (27 om precies te zijn) multi vitaminen, en is volledig vegan! :D

GG Smaaktest

Een energy drankje online kopen op basis van een omschrijving blijft natuurlijk een gok, en om te garanderen dat we je geen oor aannaaien als we zeggen dat ‘t z’n geld waard is, hebben we de proef zelf op de som genomen.

To poeder or not to poeder

Wat vaak een dooddoener is voor drankjes in
poedervorm, is dat de poeder niet helemaal of niet goed oplost. Dit is bij X-Gamer echter niet meteen een issue als je gebruik maakt van een shaker met filter zodat je meteen kan drinken.

Geen shaker in huis? Dan volstaat het om de poeder een paar minuten tijd te geven om op te lossen, en vervolgens goed en voldoende te schudden, en dan blijft er geen of weinig residu achter op de bodem van je shaker of flesje!

Boost je Energielevel

Krijg je er ook effectief een energieboost van? Ik kan uit persoonlijke ervaring zeggen: hell yea! En dat zegt veel, aangezien ik een passionele relatie heb met mijn dagelijkse dosis Coca Cola en dus wel een portie cafeïne gewend ben.

Vleugels kreeg ik er niet van, maar de betonnen muur waar ik na een lange werkweek vaak tegenaan loop was nergens te bespeuren na een halve liter Evian en een zakje Zomberry.

Bij thuiskomst werd me ook vriendelijk gevraagd om mijn ‘tetter’ een niveau lager te zetten, en de vraag of ik springbonen had gegeten ;) dus ook mijn omgeving zag een merkbaar verschil.

GG Cocktails & Mocktails

Omdat onze eigen smaaktest zo in de smaak viel (ha!) en met zicht op de zomer, hebben we zelf zin gekregen te experimenteren met de verschillende smaken, en dit in de vorm van badass cocktails & mocktails! :D

Welke cocktails het lekkerste zijn en welke combinaties het beste werken hoor je later van ons als we terug in staat zijn om verslag uit te brengen.


En met ‘we’ bedoel ik de experts in ons team ;) zelf neem ik de mocktails voor mijn rekening, je mag dus sowieso van ons een kaart van Gamegear X-Gamer Cocktails verwachten mét en zonder alcohol.

Zelf suggesties? Do share! :D Laat het ons weten via social media, mail ons op info@gamegear.be, bel ons of kom het ons vertellen in de winkel!

Bring it on, summer!

Artikel statistieken:
Gelezen:5601
Huidige reviews: 0