Fnatic gear Flick G1 Gaming Mouse

Fnatic gear Flick G1 Gaming Mouse
  • Fnatic gear Flick G1 Gaming Mouse
  • Fnatic gear Flick G1 Gaming Mouse
54.99EUR
Beschikbaarheid: pre-order
Verzendkosten: 0.00EUR
Of gratis afhalen te Turnhout
(enkel op afspraak)

Specificaties

EAN code 7350041088585
Warranty 24 maand(en)
Connectie Bekabeld
DPI5000
DPI AanpasbaarJa
Ergonomie Ambidexter
Gamerlevel Beginner Competitief
Gametype Multi
Item Solo
Kleur Zwart
Knoppen6
LEDEénkleurig
Maat Normaal
Sensor Optisch

Beschrijving

Bring the world of esports into your own home with the FNATIC FLICK OPTICAL MOUSE G1. The FLICK, used by our LoL and DOTA teams, is sure to take your gaming experience to the next level. Built for durability, performance, and comfort, you are sure to love the FLICK as much as our players do.

Designed with a soft-rubber coating and low-profile shape, FLICK is built to be comfortable in even the longest of gaming sessions.

REVIEWS

GLOBALE SCORE: 4 van 5 Sterren!
Bram Dewit2017-03-08 12:31:22
Score: 4/5
Ik heb deze muis nu al een tijdje en hij past perfect in mijn hand (Ik heb geen grote maar ook geen kleine handen). Ik hou van het simpele design en de rubber coating van de muis voelt ook heel goed en zacht aan. Ik heb op mijn muis wel een deeltje van de rubber er per ongeluk afgekrabd door een beetje te lange nagels, het is maar een heeel klein stukje dat er een beetje af is geschraapt, maar het kan er dus af worden geschraapt. De 2 knoppen aan de zijkant zitten helemaal niet in de weg en zijn tegelijk ook heel toegankelijk. De muis heeft 3 profielen om de muissnelheid, refresh rate te veranderen en het licht aan het scrollwheel te veranderen van kleur en effecten te geven zoals pulsate, de software is simpel en alles wat je nodig hebt staat erin. Het grootste nadeel aan deze muis is volgens mij wel de lift-off distance. Deze is niet zo hoog, maar in vergelijking met andere gaming muizen is het wel wat hoog. Het zou kunnen dat je in het begin wat moet wennen aan hoe hoog je de muis moet optillen als je deze veel optilt in een shooter. TLDR: In het algemeen een simpele, maar heel goede muis en volgens mij de perfecte vorm, hij ligt echt goed in mijn hand. De enige nadelen zijn de lift off distance die wat lager kon voor een gaming muis en de rubber coating die je er misschien een beetje af kan schrapen, maar de rubber coating is op zichzelf echt een goed voordeel aan deze muis.

Andere klanten kochten ook