Gunnar Glasses: Investeer in je ogen

Datum: maandag 19 september, 2016
Lees deze blog om alles te weten te komen over Gunnar Glasses. Hoe werken ze? Is het de investering waard? En welk model past bij jouw ogen?

Gunnar Glasses: Investeer in je ogen

Droge ogen, jeukende ogen, of zelfs hoofdpijn. Dit zijn maar enkele van de vervelende kwaaltjes die het gevolg zijn van ettelijke uren per dag achter een scherm te zitten.

Maar laat dit zeker geen reden zijn om te stoppen met Gamen, of om een andere job te zoeken. Er is wel degelijk een simpele manier om dit soort kwaaltjes te voorkomen: Gunnar Glasses.

In deze blog kom je te weten wat Gunnar Glasses precies zijn, waarom ze een goede investering zijn en welk model het beste bij je past.

Psssst: lees ook zeker verder als je kans wil maken op een splinternieuwe Gunnar Bril. Gratis en voor niks!

 

Hoe werkt het?

70% van de Amerikaanse bevolking ondervindt ongemakken na tijd te spenderen achter een scherm. Da’s veel, bijna zorgwekkend zelfs. Maar niet onlogisch als je bedenkt hoeveel mensen een job hebben waar een scherm aan te pas komt, en hoeveel van ons graag ‘s een potje gamen.

De grote boosdoener in dit verhaal is het artificial blue-light. Je ziet ‘t niet met het blote oog, maar op lange termijn verhoogt het de kans op permanente oogschade.

En als er iets is dat belangrijk is voor elke gamer dan is het wel zijn zicht. Want binnen 10 jaar wil je je enemy nog steeds haarscherp kunnen spotten, toch?

And that’s where Gunnar Gaming Glasses come in. Zo filteren Gunnar Brillen het schadelijke blauwe licht en voorkomen dus effectief tijdelijke en blijvende oogkwaaltjes.

En dat ze ook doen wat ze beloven is iets waar je niet over hoeft te twijfelen. Ze zijn niet voor niets de énige gepatenteerde aanbieder van Computer Brillen, die zelfs door dokters worden aanbevolen.

Natuurlijk hebben we de brillen zelf ook al meermaals gebruikt, en je ziet en voelt echt meteen het verschil

Amber vs Crystalline

Een vraag die we vaak krijgen is wat precies het verschil is tussen de Amber lenzen en de Crystalline lenzen.

Het grootste verschil zit ‘m in de kleur van de lens.

De Amber lens heeft een zichtbaar gelere tint, die tijdens ‘t gamen de kleuren visueel zachter en aangenamer maken.

De Crystalline lens is kleurloos, en gebruikt op zich dezelfde technologie, maar dan zonder kleur effect. Je ziet dus geen verschil in kleuren met of zonder de bril.

Voor Gamers is de Amber lens dus vaak de beste keuze. Maar als je liever geen kleurverschil wil zien, werkt de Crystalline even goed.

De Crystalline is dan weer perfect voor bijvoorbeeld designers, fotografen, of eender wie met kleuren werkt. Op deze manier heb je toch de nodige oogbescherming, zonder een tintverschil of ‘vervorming’ van de kleuren op je scherm.

 

 

Easy on the eye

Nu je je type lens hebt gekozen, rest je enkel nog je model te kiezen, easy as that.

En keuze genoeg! Met montuur, zonder montuur, in een leuke kleur, Razer Branded, MLG Branded, zelfs Zonnebrillen met Gunnar lenzen.

Als je vaak onderweg bent of je bril na gebruik veilig wil opbergen, dan komen de Gunnar Opbergdoosjes goed van pas.

En je Gunnar Bril proper houden doe je gemakkelijk met de Gunnar Lens Cleaner. In combinatie met de opbergdoos gaat je Gunnar Gaming Bril dus minstens enkele jaren mee en wellicht nog langer.

Conclusie

Een waardevolle investering voor een kleine prijs. Zo heb je voor bijvoorbeeld €59.99 al een Gunnar Bril. Een kleine prijs als je bedenkt hoeveel een gewone bril je kost. Beter voorkomen dan genezen dus!

Klik hier om alle modellen te zien, gesorteerd op prijs.

Ben je nog niet helemaal zeker welke lens je het beste bevalt? Kom dan gerust langs in onze Showroom in Turnhout, waar je de verschillende lenzen zelf kan uittesten!

Wil je ze liever online aankopen, dan is het handig om weten dat je 14 dagen bedenktijd hebt.

Kom je dus tot de conclusie dat je de verkeerde lens of het foute model hebt gekozen, dan kan je ze indien nodig omwisselen.

Give Away Time!

Ben je lid van DutchGamerZz? Dan maak je kans op een splinternieuwe Gunnar Bril naar keuze! Hoe je kan winnen lees je in de Facebook Groep van DutchGamerZz.

Nog geen lid? No worries, je aansluiten bij de DutchGamerZz community is gemakkelijk en volledig gratis, surf simpelweg naar hun Facebook Groep en duw op de ‘Request Join’ knop.

Et voila! Je bent nu lid van de grootste community van gamers in de BeNeLux! Zoek snel de post van de Gamegear Giveaway en misschien zit jij binnenkort achter je scherm met een Gunnar Bril.

Wil je op de hoogte blijven van meer nieuws, promoties, give aways & events? Je kan ons vinden op allerlei Social Media, op events en natuurlijk in de showroom in Turnhout.

Game on!

Het Gamegear Team

Artikel statistieken:
Gelezen:3128
Huidige reviews: 0