Handige Gadgets voor Pokémon GO

Date: Tuesday 19 July, 2016
Pokémon GO zorgt ervoor dat je de grote buitenwereld moet intrekken, op zoek naar alle Pokémon. Maar iedere avonturier heeft zijn gadgets nodig, en bij Pokémon GO des te meer! Om Pokémon GO te spelen ben je afhankelijk van je smartphone, en hieronder vind je een lijst met mogelijke gadgets die je avontuur iets makkelijker kunnen maken.

Powerbank

Powerbanks of externe batterijen zijn hét hebbedingetje voor iedereen die Pokémon GO speelt. Het zijn draagbare batterijen waarmee je je smartphone kan opladen, voor nog langer speelplezier. Bij het aankopen van een powerbank moet je rekening houden met het aantal mAh (Milliampčre-uur) deze heeft. Dit getal drukt uit hoe lang (in uren) de batterij een bepaalde stroom (mA) kan geven (h x mA).

>Voorbeeld: Stel dat je een powerbank van 5600 mAh hebt, en deze aansluit op een iPhone welke 1A (1000mA) vraagt. De batterij zal dan na 5,6 uur uur volledig leeg zijn. Dit hangt af van smartphone model tot smartphone model, ook wat je met de smartphone doet tijdens het laden, met Pokémon GO op gaat de batterij sneller leeg raken. De capaciteit van de powerbank vermindert ook naarmate je hem gebruikt. Na 300 herladingen zal deze bijvoorbeeld nog maar 80% van zijn totale capaciteit hebben.

De Powerbanks zijn beschikbaar in een heel assortiment formaten en kleuren, dus je kan met gemak eentje kiezen die aansluit bij het kleur van je team!

Battery Case

Een battery case is een alternatief voor de power bank, en is iets handiger om mee rond te wandelen. In feite is het een powerbank waarin je je smartphone kan klikken. De smartphone wordt zo iets dikker, maar zorgt er wel voor dat je niet met een kabeltje moet rondlopen. Qua capaciteit geldt hetzelfde systeem als de powerbank. Een voordeel van de battery case is dat het ook dienst kan doen als bescherming voor je smartphone.

Bicycle Phone Holder

Sportief aangelegd en fiets je graag? Dan is een Bicycle Phone Holder hét gadget bij uitstek. Dit laat je toe om je smartphone op je stuur te monteren, zodat je al fietsend gemakkelijk kan zien wanneer er Pokéstops, Gyms of wilde Pokémon in de buurt zijn. Je vindt modellen in alle soorten en kleuren online, maar ook in winkels zoals Kruidvat of Action vind je modellen die bruikbaar zijn voor de meeste smartphones.

Pokémon Go Plus Bracelet

Met dit draagbare apparaat kunnen spelers van Pokémon GO de game zelfs spelen als ze niet naar hun smartphone kijken. Het apparaat maakt via Bluetooth verbinding met een smartphone en informeert de speler via een led en trillingen over gebeurtenissen in de game, zoals de verschijning van een Pokémon bij je in de buurt. Bovendien kunnen spelers Pokémon vangen of andere eenvoudige handelingen uitvoeren door op de knop op het apparaat te drukken.

Bestel je Pokémon Go Plus Bracelet hier (beschikbaar vanaf september): http://www.gamegear.be/pokemon-go-plus

Car Phone Holder

Net zoals de Bicycle Phone Holder bestaat er een variant voor in de auto. Enorm handig wanneer je je smartphone gebruikt als GPS, maar kan nu ook dienst doen als Pokémon tracker. Er bestaan verschillende soorten; sommige kan je vastmaken met een zuignap aan je raam, andere kun je bevestigen aan de ventilatieopeningen.

LET OP: Laat je aandacht niet afleiden door Pokémon GO terwijl je aan het rijden bent! Het is veel veiliger om je medepassagiers Pokémon voor jou te laten vangen, of wanneer je alleen in de wagen zit, zet je altijd eerst veilig aan de kant vooraleer je Pokémon vangt!

USB Car Charger

Sommige auto’s zijn al uitgerust met ingebouwde USB poorten, maar via de sigarettenaansteker kan je je smartphone ook opladen. Een USB car charger vervormt de aansteker naar een werkende USB poort, waardoor je tijdens het rijden je smartphone kan opladen. Zo kan je van de ene Pokémon hotspot naar de andere rijden en ondertussen je batterij opladen.

Beschermhoesje

Een echte Pokémontrainer trekt er iedere dag op uit om zoveel mogelijk Pokémon te vangen. Hierdoor kan je smartphone snel slijten of kan je deze op een onvoorzichtig moment laten vallen. Daarom kan het handig zijn om te investeren in een beschermhoes. Er zijn oneindig veel modellen om uit te kiezen, en er bestaan schokbestendige en zelfs waterdichte modellen. Voor wie in het thema wil blijven: er zijn genoeg Pokémon themed beschermhoesjes om uit te kiezen!

Cell Phone Safety Strap

Je hebt het ongetwijfeld ook al meegemaakt dat je tijdens je zoektocht naar Pokémon enkel en alleen maar aandacht hebt voor je smartphone scherm. Hierbij let je niet op die ene uitstekende wortel of een klein trapje, waardoor je je evenwicht verliest, en mogelijks valt. In het ergste geval laat je je smartphone vallen en is die kapot. Daarom kan het handig zijn om een veiligheidsbandje te gebruiken tijdens je GO-sessies. Zo kan je smartphone niet meer uit je handen glippen, of mocht je plots je smartphone als Poké Ball willen gebruiken, dan blijft hij gelukkig bengelen aan je arm.

PokéTrainer Pet

De legendarische pet van Ash Ketchum herken je uit de duizend, en is voor een ware Pokémontrainer een onmisbaar item om mee te nemen op avontuur. Online vind je heel wat verschillende soorten die Ash doorheen de Pokémon seizoenen droeg. Spreek desnoods samen met je vrienden af om er een paar te bestellen, om de verzendkosten wat te minderen.

Pet op, op avontuur! Pokémon gespot? Draai die pet om en maak je klaar om hem te vangen!

Bron: http://pokehunters.be/handige-gadgets-voor-pokemon-go/

For more information, please visit this related webpage.

Article Statistics:
Viewed:1235