Review: Scuf Infinity PS4

Datum: dinsdag 17 mei, 2016
scuf1
SCUF INFINITY 4PS RELEASE

Eind vorig jaar presenteerde Scuf ons de Scuf Infinity One voor. We schreven er toen onze eigen review over en kregen regelmatig de vraag van jullie wanneer de Infinity beschikbaar zou zijn voor Playstation.

Your prayers have been answered! Enkele weken geleden stelde Scuf de nieuwe Scuf Inifnity voor die begin Juni beschikbaar zal zijn.

En omdat we ons bij Gamegear focussen op gear die letterlijk je game verbetert, is de Scuf Infinity 4PS uiteraard ook bij ons beschikbaar vanaf volgende maand.

Wil je jezelf verzekeren van een exemplaar van de eerste levering? Bekijk hier de modellen en pré order je Scuf Infinity 4PS vandaag al!

scuf2

PLAY LIKE A PRO

Net zoals jullie spelen ook wij regelmatig shooters zoals Call of Duty. En de competition is real. 90% van de pro gamers gebruikt een Scuf Controller. Scuf is dan ook de officiële Controller Partner van menig grote Gaming Leagues zoals MLG, CWL, ESL, UMG, EGL & Gfinity.

Heb je het dus moeilijk in bepaalde matches, dan is de kans groot dat je tegenstander een Scuf controller gebruikt. Waarom Scuf het verschil maakt, kom je te weten in deze blog.

HOW SCUF IMPROVES YOUR GAME

Dat Scuf controllers je game letterlijk improven is ondertussen een geweten feit. Dit zijn enkele functies van de nieuwe Scuf Infinity 4PS die je helpen je game naar een hoger niveau te tillen:

scuf2

  • Makkelijk vervangbare Infinity Thumbsticks dmv de Infinity Lock & Ring
  • Quick Shift Trigger Stops
  • Adjustable Hair Trigger Mechanism
  • Removable Scuf Control Disc
  • Scuf Trigger Extenders
  • Infinity Pro Switches & Pro Paddles
  • Military Grade Scuf Grip
  • Scuf Electro Magnetic Remapping (EMR) Technologie

De Infinity Lock geeft je de mogelijkheid je thumbsticks snel en gemakkelijk aan te passen, zonder dat je je controller open hoeft te maken. Op die manier ben je voorbereid op elke situatie. De sticks zijn apart verkrijgbaar in diverse kleuren en maten!

Heb je liever een Control Disk in plaats van de standaard pijltjes? No problem! Met de afneembare Control Disk bepaal je zelf hoe je speelt.

BOOM! Headshot! Dankzij de Quick Shift Trigger Stops, Trigger Extenders & Hair Trigger Mechanisme verlies je geen milliseconde meer tijdens het aimen of schieten, wat het verschil kan maken tussen winnen en verliezen.

Verlies geen moment grip tijdens intense momenten met de Military Grade Scuf Grip. En in combinatie met de anti-transparantie Scuf Gamer Grip gel hoef je je geen zorgen meer te maken over zweethandjes.

And last but not least: de Scuf Pro Paddles. De paddles zijn wellicht dé reden om voor een Scuf controller te kiezen. Je duimen hoeven immers niet meer van je sticks gehaald te worden om te bukken, liggen, springen of reloaden. Standaard staan de paddles ingesteld om probleemloos te kunnen ‘Dropshotten’. Met de linker paddle spring je (X) en met de rechter paddle kan je crouchen/pronen (O).

Wil je de knoppen echter zelf aanpassen? Kies dan voor een controller met de EMR functie.

PRE ORDER TODAY

Scuf controllers vliegen altijd meteen de deur uit, dus wil je zeker zijn dat je vanaf dag één kan genieten van je nieuwe Scuf Infinity? Pré order dan vandaag nog je exemplaar!

Bekijk hier de beschikbare modellen

In de komende maanden zullen we nog meer modellen en accessoires toevoegen aan ons assortiment, dus houd zeker de website in de gaten.

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, promoties, events & acties. Schrijf je in op onze nieuwsbrief !

See you there,

Het Gamegear Team

Artikel statistieken:
Gelezen:4265
Huidige reviews: 0