Innox IVA 08 USB broadcasting microfoon statief

Innox IVA 08 USB broadcasting microfoon statief
  • Innox IVA 08 USB broadcasting microfoon statief
  • Innox IVA 08 USB broadcasting microfoon statief
39.99EUR
Beschikbaarheid: in voorraad
Verzendkosten: 5.90EUR
Of gratis afhalen te Turnhout
(enkel op afspraak)
Er zijn nog geen product reviews. | Schrijf een review
 Ook verkrijgbaar in voordeelbundel.   Prijs 
Devine Advanced streaming kit Devine Advanced streaming kit 119.97EUR
89.99EUR
Devine Pro streaming kit Devine Pro streaming kit 139.97EUR
109.00EUR

Beschrijving

Een microfoonstatief speciaal voor USB-microfoons!
De Innox IVA 08 is een broadcasting-statief dat op een tafel gemonteerd kan worden. Om uw USB-microfoon aan te sluiten heeft u een USB-kabel nodig. Bij dit statief is die kabel al ge´ntegreerd waardoor u geen overbodige kabelspaghetti's meer op uw bureau heeft.
Het statief heeft twee veerpunten waardoor er voor iedereen een ideale positie te vinden is. Uw microfoon is te bevestigen op de 5/8-inch schroefdraad aan het uiteinde van het statief. Ook deze is nog eens in te stellen in verschillende hoeken waardoor uw microfoon optimaal geplaatst kan worden. De IVA 08 USB is geschikt voor alle USB-microfoons met een standaard USB-B en is ideaal voor radiostudio's of voice-overs.

Innox IVA 08 USB: geschikt voor bijna alle USB microfoons

U leest het goed, dit statief is geschikt voor alle USB-microfoons met een USB-B aansluiting. Het enige wat u nodig heeft is een klem, of schockmount met een 5/8-inch schroefdraad. Mocht u gebruik maken van een 3/8-inch schroefdraad heeft u baat bij een adapter zoals deze. Omdat de kabel geen actieve elementen bevat, maar slechts als doorvoer van het USB-signaal fungeert is hij universeel toepasbaar. U kunt hem bijvoorbeeld ook gebruiken om een tablet op hoogte te brengen of een USB-interface. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!
Bekende microfoonmerken die onder meer te gebruiken zijn met deze stand zijn: AKG, Neumann, Shure, Samson, Devine, Audio Technica, SE-electronics en nog veel meer!

Let op: De getoonde microfoon dient slechts ter illustratie en wordt niet meegeleverd. Alleen het Innox IVA 08 USB tafelstatief wordt geleverd.

REVIEWS

Er zijn nog geen productreviews | Schrijf een review

Andere klanten kochten ook