LAN Parties: Goed begonnen is half gewonnen

Datum: dinsdag 06 september, 2016
Bereid jezelf voor op een LAN Party met onze Gamegear LAN Checklist

LAN PARTIES: Goed begonnen is half gewonnen

Veel van jullie zijn wellicht nog aan het bekomen van de eerste schoolweken, of moeten er nog aan beginnen.

In onze vorige blog  deden we ons best je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar met de ‘Back To School met MSI Laptops: Find Your Perfect Match’ blog.

Maar dit najaar heeft meer in petto dan alleen maar studeren en examens. Want er staan een hele hoop LAN Parties gepland voor zij die hun kans willen wagen en hun skills willen meten met andere gamers.

Je kan ons dit najaar vinden op LAN Parties zoals Frag-O-Matic en The Reality om jullie bij te staan met raad, daad en natuurlijk om jullie aan te moedigen om ‘t beste in jezelf naar boven te halen!

Lees snel verder om te weten te komen op welke events je ons kan vinden, en hoe je jezelf het beste kan voorbereiden op een LAN.

Ready, set, GO!

 

Checklist: prep yourself before you rek yourself

 

Goed begonnen is half gewonnen. Jezelf voorbereiden op een LAN Party zorgt ervoor dat je vol vertrouwen kan vertrekken, en je tijdens de LAN Party zelf alleen nog maar moet concentreren op je gameplay en op het binnenhalen van de overwinning.

 

 

Brotips:

  • Maak een checklist en verdeel deze onder in verschillende categorieën (Setup, eten & drinken, kleren, slaapbenodigdheden, persoonlijke bezittingen, etc) zodat je zeker kan zijn dat je niets vergeet. Klik hier voor de Gamegear LAN Party Checklist die je kan hergebruiken voor elke LAN Party.
  • Kijk vooraf altijd op de website van de LAN Party om te kijken wat je zeker mee moet nemen, en wat er reeds voorzien is
  • Neem een Powerbank mee zodat je GSM altijd opgeladen is. (En zodat je Pokémon kan vangen op vrije momenten ;))
  • Regel vooraf vervoer zodat je niet last minute op zoek moet gaan naar een chauffeur of met je hebben en houden de trein op moet. Ben je al FOGG member? En ben je op zoek naar vervoer, of je hebt een plaatsje vrij in je auto? Post het dan in de FOGG Facebook groep om te connecten met andere gamers uit je regio!

 

Choose your weapons

Of je nu op Console speelt of op PC, de hardware die je gebruikt is cruciaal. Ook op LAN Parties. Je wil echter niet gebeat worden door iemand met een Scuf Controller als je zelf een gewone controller gebruikt bijvoorbeeld.

Is je hardware dus aan vervanging toe, dan is het zeker geen slecht idee om je setup te vernieuwen, of om extra wapens aan je arsenaal toe te voegen om jezelf naar een hoger niveau te tillen en niets aan het toeval over te laten.

Bij Gamegear.be vindt je alles wat je nodig hebt om je setup te perfectioneren, en om alles veilig op te bergen zodat je alles probleemloos kan meenemen naar een LAN Party. Zo hebben we een zeer groot aanbod aan Keyboards, Muizen, Muismatten, Headsets, Laptops, Desktops, Monitoren, Controllers, etc.

Niet helemaal zeker welk model het beste past bij je speelstijl? Wij staan voor je klaar om je te helpen en om op al je vragen te antwoorden. Ook op de LAN Parties zelf!

Naast hardware is ook comfort een factor die bijdraagt aan je performance. Zo kon je onlangs in onze How To Choose Your Gaming Chair blog lezen hoe en waarom een Gamestoel je game kan improven. Gebruik de Gaming Chair Kieskaart als je wil weten welke Game Chairs bij je gewicht en lengte passen.

Gepakt & Gezakt

You’re good to go? Alles klaar staan om te vertrekken?

Dan is het enkel nog kwestie om alles veilig op te bergen zodat je zorgeloos alles kan vervoeren!

 

Zo is de Razer Tactical Bag perfect geschikt om je laptop en accessoires in op te bergen.

Bekijk hier alle backpacks van verschillende merken zoals Astro, Ozone, Razer en Steelseries.

 

 

Houd zeker onze website en Social Media in de gaten om te weten te komen op welke LAN Parties je ons kan vinden.

Ben je ter plekke dus iets vergeten, of heb je last minute nog gear nodig, dan helpen we je graag verder aan de Gamegear stand!

See you there, And may the odds be ever in your favor ;)

Het Gamegear Team

Artikel statistieken:
Gelezen:1712
Huidige reviews: 0