Logitech G502 HERO - RGB Gaming Muis

Logitech G502 HERO - RGB Gaming Muis
  • Logitech G502 HERO - RGB Gaming Muis
  • Logitech G502 HERO - RGB Gaming Muis
  • Logitech G502 HERO - RGB Gaming Muis
  • Logitech G502 HERO - RGB Gaming Muis
89.99EUR
Beschikbaarheid: 1-2 weken
Verzendkosten: 0.00EUR
Of gratis afhalen te Turnhout
(enkel op afspraak)
Er zijn nog geen product reviews. | Schrijf een review

Specificaties

EAN code 5099206080270
Warranty 24 maand(en)
Connectie Bekabeld
DPI16000
DPI AanpasbaarJa
Ergonomie Rechtshandig
Gamerlevel Competitief
Gametype Multi
Item Solo
Kleur Zwart
Knoppen11
LEDMultikleur
Maat Normaal
Sensor Optisch

Beschrijving

De G502 HERO heeft een geavanceerde optische sensor voor optimale trackingprecisie, aanpasbare RGB-verlichting, aangepaste gameprofielen, aanpasbare gevoeligheid van 200 tot 16.000 dpi en verplaatsbare gewichten.

Specs:

  • HERO 16K-SENSOR: De HERO is de meest nauwkeurige gamingsensor ooit, met next-gen precisie en een volledig nieuwe architectuur. Met de snelste verwerking van framefrequentie tot nu toe biedt de HERO meer dan 400 IPS over een dpi-bereik van 100 - 16.000 zonder enige vertraging, filtering of versnelling. HERO bereikt precisie op wedstrijdniveau en biedt het meest consistente reactievermogen ooit. Je kunt je dpi-instellingen aanpassen en afstemmen met de Logitech Gaming Software (LGS).
  • 11 PROGRAMMEERBARE KNOPPEN: Programmeer met de Logitech Gaming Software je favoriete opdrachten en macro's voor elk van de 11 knoppen. Bouwen, verstoppen, vechten, helen... breng je power moves binnen handbereik. Bewaar tot 5 verschillende profielen rechtstreeks op de muis om je instellingen overal met je mee naartoe te nemen.
  • AFSTEMBAAR GEWICHT: Zet de muis naar je hand en beweeg soepel richting de overwinning. De G502 HERO wordt geleverd met vijf gewichten van 3,6 g, die aanpasbaar zijn in verschillende configuraties met het zwaartepunt voor, achter, links, rechts en in het midden. Experimenteer met de uitlijning en balans om ze voor jou perfect te maken en je spelprestaties te optimaliseren.
  • LIGHTSYNC RGB: LIGHTSYNC-technologie is next-gen RGB die kan worden aangedreven door games, audio of je scherm om de meest meeslepende RGB-ervaring ooit te creëren. Kies uit een volledig spectrum van zo'n 16,8 miljoen kleuren, en synchroniseer verlichtingsanimaties en -effecten met je andere Logitech G-apparaten. Pas het allemaal snel en eenvoudig aan met Logitech Gaming Software.

REVIEWS

Er zijn nog geen productreviews | Schrijf een review

Andere klanten kochten ook