Nieuwe BenQ RL2460HT

Datum: donderdag 14 januari, 2016

Volledig overzicht en controle
De BenQ RL2460HT werd ontwikkeld om grenzen te verleggen. Gaming is in the Details: elke feature en iedere functie is zorgvuldig uitgekozen en ontwikkeld in samenwerking met professionele gamers, om consolegamers nog meer overzicht te geven. Betere controle over hun spel stelt ze in staat hun prestaties naar nieuwe hoogten te tillen!

HDMI Output voor perfecte streaming
De geïntegreerde HDMI Output stelt gamers in staat hun gameplay op te nemen en te streamen, nadat deze op de monitor verschenen is en niet van tevoren. Dat zorgt ervoor dat de toeschouwers precies hetzelfde te zien krijgen als wat de gamer zag, zonder het risico van inputlag of vertraging. Eindelijk kunnen gamers hun toeschouwers vermaken en tegelijkertijd hun monitorperformance behouden.

streaming1

streaming2

Fighting Modus
De sleutel tot succes bij fightinggames is absolute concentratie op de spelfiguur. Om de kans op overwinning van de gamers te optimaliseren, heeft BenQ de fightgame-legende Justin “JWong” Wong van Evil Geniuses uitgenodigd om te helpen bij het ontwikkelen van de Fighting Modus. Met deze feature heeft de gamer de beschikking over specifieke kleurinstellingen om de spelfiguur tijdens het gevecht te highlighten. Dat helpt hem zijn gameplay te verbeteren en de tegenstander een stap voor te zijn.

Dubbelslim verstelbaar:
In hoogte verstelbaar & Precision Scale Systeem
De nieuwe, in hoogte verstelbare, basis is uitgerust met een Precision Scale-systeem, dat gamers in staat stelt hun favoriete beeldschermpositie moeiteloos aan te passen en die telkens opnieuw te gebruiken. Net als bij zijn voorgangers kan de basis met één vinger worden bediend. Dat maakt het mogelijk het beeldscherm helemaal omhoog of omlaag naar de tafel te verplaatsen en het verticaal of horizontaal te draaien. Om te kunnen voldoen aan de verschillende eisen die worden gesteld aan de gezichtshoek, is hij bovendien gekoppeld aan een VESA Mount. Met deze features kunnen gamers hun plaatsen netjes en opgeruimd houden. De praktische haak voor de koptelefoon aan de achterzijde is een extra bonus. 

Low Blue Light
Urenlang gamen zonder visuele vermoeidheidsverschijnselen: dat is de Low Blue Light-technologie van BenQ.
Alle traditionele displays hebben een blauwcomponent in de belichting, die ernstig oogletsel, branderige ogen, hoofdpijn en slaapstoringen kan veroorzaken. Nu kan de gamer door middel van verschillend in te stellen Low Blue Light-niveaus zijn ogen beter beschermen. Daarmee komt de noodzaak voor aanvullende bescherming van de ogen door middel van een geel getinte bril te vervallen. Gameplay zonder stress, met nog beter zicht en nog comfortabeler!

Flickerfree-technologie voor meer gamingcomfort
De in samenwerking met professionele gamers ontwikkelde BenQ RL2460HT is nòg verder verbeterd: geen flikkeringen meer – ongeacht hoe licht of donker het beeldscherm is ingesteld! Dat voorkomt voortijdig vermoeide ogen en geeft vooral bij lange gamingsessies een doorslaggevend voordeel!

flickerfree


 
                                          niet Flickerfree                                 Flickerfree 


De Game Mode Loader onthult de geheime trucs van de pro’s!
De BenQ RL2460HT verraadt alle gamers de trucs van de pro’s: via de Game Mode Loader kunnen nu de speciale presets van professionele gamers worden gedownload!
Met deze uiterst precieze voorinstellingen kan iedere gamer het bepalende voordeel behalen. Met behulp van de S-Switch kunnen de modi ook gemakkelijk direct worden opgeslagen.
BenQ zorgt ervoor, dat je later steeds meer presets van legendarische gamers kunt gebruiken.
 

Display Pilot
De nieuwe Display Pilot-software biedt de gebruiker een platform voor het aanpassen van het On-Screen Display en het gemak van rechtstreekse toegang tot de Game Mode Loader, voor downloaden en direct installatie van de presets van professionele gamers. 

Black eQualizer voor ultiem overzicht
Met slecht zicht op donkere scènes kan zelfs de beste speler de overwinning ontgaan!
De Black eQualizer van BenQ helpt in donkere gamingscenes, door ze lichter te maken. Details komen zo beter tot hun recht, zonder dat andere gedeeltes overbelicht worden. Op die manier is de speler tijdens lastige gevechtssituaties in staat zijn tegenstander gemakkelijk te herkennen en altijd razendsnel te reageren.

equalizer


 
                             Zonder Black eQualizer                 Met Black eQualizer 


Individuele beeldschermaanpassing
Dankzij Display Mode en Smart Scaling is het individueel instellen van het beeldscherm geen probleem:
17” (5:4), 19” (5:4), 19” wide (16:9), 21,5” wide (16:9), 22” wide (16:9), 23” wide (16:9), of de van tevoren ingestelde 24” wide (16:9) - alles is mogelijk!
Met de Smart Scaling-functie is de weergave op het beeldscherm vervolgens probleemloos aan te passen aan elk gewenst formaat. Absolute flexibiliteit dus, terwijl alles overzichtelijk blijft! 

 

reactietijd

                               Ander monitore                                  BenQ RL2460HT 

Razendsnelle reactietijd van 1 ms GTG
De supersnelle reactietijd van slechts 1 ms (GTG) betekent onbeperkte snelheid: geen hinderlijke strepen, geen dramatische vertragingen bij beeldovergangen, geen ghosting.

Volledig probleemloos gamen
Maak kennis met de voordelen van Ultra Low Input Lag voor een soepele gamingervaring! Om gamers waardevolle milliseconden te besparen tijdens het spel, wordt elke beweging zacht en zonder ghosting gerenderd. Bovendien wordt de muisbeweging zonder vertraging gesynchroniseerd.


Bekijk het product op onze website: Klik hier

Artikel statistieken:
Gelezen:1815
Huidige reviews: 0