Nieuwe PS4 Slim aansluiten op Surround Sound Headsets

Date: Thursday 20 October, 2016
De vernieuwde Playstation 4 heeft geen optische aansluiting meer, maar hoe sluit je dan Surround Sound Headsets aan?

Hoe je Surround Headset aansluiten op PS4 Slim

Sinds 16 september is de vernieuwde versie van de PS4 verkrijgbaar, ook wel gekend als de Playstation 4 Slim.

De vernieuwde versie is een streling voor het oog en is een stuk kleiner dan zijn voorganger.

En dat is niet het enige verschil met de vorige versie. De vernieuwde PS4 Slim beschikt immers niet meer over een optische aansluiting. En dan wordt het natuurlijk moeiijker om surround headsets zoals de Astro Audio Systems aan te sluiten, want je wil natuurlijk ten volle kunnen genieten van de voordelen van surround sound.

Maar no stress! Er is wel degelijk een makkelijke oplossing die ervoor zorgt dat je headsets met een optische aansluiting perfect kan aansluiten op de Playstation 4 Slim. Je hoeft dus nog niet meteen over te schakelen naar the other side of the console fence en je Playstation in te ruilen voor een Xbox ;)Surround Headset op PS4 Slim aansluiten via Audio Extractor

Met de Ligawo HMDI Audio Extractor kan je bijvoorbeeld gemakkelijk je Astro Audio System die normaal via optische kabel loopt, aansluiten op je Playstion 4 Slim.

Het bakje zelf converteert het geluid, en zorgt ervoor dat je dus zonder al te veel moeite toch kan genieten van je surround sound, zonder dat je console moet beschikken over een optische poort.

Dit Ligawo is zo bijvoorbeeld ook de perfecte oplossing om last gen consoles zoals de Xbox 360 (die ook niet over een optische aansluiting beschikt) aan te sluiten op surround sound headsets.

Et voila! You're good to go! Je kan de Ligawo hier bekijken en bestellen voor €49.99. Met de huidige promotie heb je hem zelfs al voor €44.99, dus weer er snel bij!

Game on,

De Gamegear Crew

Article Statistics:
Viewed:951