Pokémon GO: Let us improve your game

Datum: woensdag 27 juli, 2016

Pokémon GO: The Hype Is Real

The hype is real. En da’s nog héél zacht uitgedrukt.

Pokémon Go zet letterlijk de hele wereld in beweging. Je kan er niet meer naast kijken, en iedereen heeft het erover.

En hoe irritant een hype soms ook kan zijn - vooral als je er zelf (nog) niet aan meedoet - is dit er toch wel eentje dat we alleen maar kunnen toejuichen.

Trainers komen massaal de straat op om Pokémon te vangen, Gyms te veroveren en om tegen elkaar of met elkaar te battlen. Wie zei er ook alweer dat gamers alleen maar binnen achter een scherm zitten, zonder enige vorm van lichaamsbeweging?

Let Us Improve Your Game

Op onze Facebook Pagina werd het al snel duidelijk dat ook jullie helemaal mee zijn met de hype, nadat we een link hadden gepost met tips & tricks voor Pokémon Go trainers en jullie deze massaal hebben geliked en geshared.

En ook de Powerbanks zijn erg in trek. Nog niet in het bezit van een Powerbank? Kom dan snel een exemplaar halen in onze showroom in Turnhout, of bestel er eentje online. Dan hoef je nooit nog een Magicarp of een Eevee te missen door een bijna lege batterij.

Uiteraard mag je van ons nog meer leuke acties verwachten in de nabije toekomst, want we zouden Gamegear niet zijn als we je game niet improven, toch? ;)

Zo kan je hier bijvoorbeeld de eerste aflevering zien van Bren & Jonas op Pokéhunt. In deze aflevering volgen we  Bren & Jonas die de straten van Turnhout onveilig maken, en lures achterlaten voor hun mede Pokéhunters.

Wil je dat we volgende aflevering in jouw buurt komen hunten? Laat dan zeker een comment achter op de Youtube Video, want jullie beslissen waar we onze Pokéhunt verderzetten!

Houd zeker onze website in het oog, en onze Facebook pagina, zodat je op de hoogte blijft van alle leuke acties en posts voor Pokémon Go trainers!

Wil je alles te weten komen over Pokémon in Vlaanderen? Bezoek dan zeker onze vrienden van www.pokehunters.be!

Tales from a Pokémon Trainer

In tussentijd konden we het toch niet laten om enkele grappige verhalen met jullie te delen van jullie mede Pokémon Trainers.

Zo vonden we op reddit een collectie van de meest bizarre en grappige plaatsen die je tegen kan komen in de wondere wereld van Pokémon Go.

Spider-Cat is hier een mooi voorbeeld van. De kat zelf is wellicht net iets moeilijker te vinden (en te vangen) dan de Pokémon zelf.

Zelf een grappige plaats gevonden? Laat ‘t ons gerust weten, zodat we je vondst kunnen delen op onze social media! Hij of zij die de grappigste of meest bizarre foto naar ons doorstuurt trakteren we op een coupon van €25!

 

 

 

Area 51 is wellicht één van de meest bizarre plekken waar Pokémon te vinden zijn.

Maar zover moet je het zelfs niet zoeken. Ook in België vinden we Pokémon op vreemde locaties: de gevangenis bijvoorbeeld.

Om te voorkomen dat je in gevaarlijke situaties terecht komt, let je beter goed op tijdens het hunten, want het is heel gemakkelijk om je totaal niet meer bewust te zijn van wat er rondom je gebeurt, en daar komen ongelukken van.
Zo reed deze New Yorker onoplettend met zijn auto tegen een boom. En dat is het nu toch nét niet waard.

Als je zelf een grappig verhaal of foto hebt gevonden, laat ‘t ons dan gerust weten via social media en dan is die coupon van €25 binnenkort misschien van jou!

Until next time,

Gotta catch ‘m all,

De Gamegear Crew

Artikel statistieken:
Gelezen:1190
Huidige reviews: 0