Call of Duty WWII Benchmark & Requirements

Date: Friday 03 November, 2017

Is je PC klaar voor WWII? Prep jezelf én je gear voor Call of Duty WWII

Vandaag, 3 November, is een dag waar niet alleen ik naar uitgekeken heb! Nog een paar uurtjes werken, en dan is ‘t tijd voor hoognodige trip down memory lane, let’s go!

Weet je niet precies waarover ik het heb, of twijfel je nog of je je Call of Duty saga wil beginnen of verderzetten? Dan zijn dit de drie redenen om hyped te worden voor Call of Duty: WWII:

1) Back to basics
2) Boots on the ground
3) Zombies, and lots of ‘m

Dit is misschien een beetje kort door de bocht, maar na de reveal op E3 waren dit dé drie redenen om na lange tijd nog ‘s enthousiast te worden over een nieuwe Call of Duty titel.

Het lijkt er namelijk op dat Activision en Sledgehammer gehoor geven aan de ontelbare stemmen van de community, die na de laatste titels luid en duidelijk hebben laten horen dat ze het ondertussen wel gehad hebben met wallrunning, futurische abilities en jetpacks.

Of deze titel ook alle verwachtingen kan inlossen, komen we straks te weten! Sinds afgelopen middernacht kan je zowel op PC als op console de strijd aangaan, daar waar het ooit allemaal begon voor Call of Duty: Wereldoorlog II.

En om zeker te zijn dat je systeem en je gear ook klaar zijn voor de strijd hebben we de vereisten en specificaties voor je op  een rijtje gezet voor PC/Laptop, zodat je helemaal klaar bent voor wederom een nieuwe Call of Duty.

Minimum & aanbevolen specificaties (PC/Laptop)

Om snel te weten te komen of je huidige PC/Laptop de nieuwe CoD kan draaien, kan je terecht bij game-debate. Met deze handige tool kan je meteen checken of je huidige machine klaar is voor Call of Duty!

Heb je nog geen PC/Laptop maar denk je erover er eentje aan te schaffen? Dan zijn dit alvast de specificaties waarover je machine moet beschikken om Call of Duty: World War II vlot te kunnen runnen:

Minimum:

Operating System: Windows 7 (64-Bit) of recenter
CPU: Intel core i3 3225 3.3 Ghz | AMD Ryzen 5 1400
RAM: 8GB
Harde Schijf: 90GB vrije ruimte
Videokaart: Nvidia GeForce GTX660 (2GB) of Nvidia GeForce GTX1050 | ATI Radeon HD 7850 (2GB) of AMD RX 550
DirectX: Versie 11.0 compatibele Video Kaart of equivalent
Netwerk: Breedband Internet Connectie
Geluidskaart: DirectX compatibele geluidskaart

Aanbevolen:

Operating System: Windows 7 (64-Bit) of recenter
CPU: Intel Core i5-2400 | AMD Ryzen R5 1600X
RAM: 12GB
Harde Schijf: 90GB vrije ruimte
Videokaart: Nvidia GeForce GTX 970 of GTX 1060 (6GB) | AMD Radeon R9 390 of AMD RX 580
DirectX: Versie 11.0 compatibele Video Kaart of equivalent
Netwerk: Breedband Internet Connectie
Geluidskaart: DirectX compatibele geluidskaart

Shut up and take my money!

Klinken deze specificaties voor jou als Chinees, en wil je gewoon snel weten welke Gamegear Desktops en Laptops in aanmerking komen?

No problem! ;)

Goed nieuws is dat al onze Gamegear Volcano Desktops over minstens de aanbevolen specificaties beschikken!

Het model dat door jullie het vaakst gekozen wordt is de Gamegear Volcano Atakor! Deze komt in twee verschillende versies, en je kan deze hier bekijken!

Uiteraard komt onze high-end Gamegear Volcano Diamond Head ook sowieso in aanmerking, en je kan deze hier checken.

De Volcano Atakor staat trouwens opgesteld in onze showroom in Turnhout! Wil je ‘m dus graag zelf ‘s komen proberen, dan ben je meer dan welkom! :D


Gaat je voorkeur eerder uit naar een laptop? Ook dan hebben we goed nieuws!

Een groot deel van onze laptops komt sowieso in aanmerking voor de minimum specificaties, en ook een hoop voor de aanbevolen specificaties.

Al onze MSI en HP Omen Gaming Laptops kan je hier vinden!

Vergelijk gemakkelijk zelf de specificaties tussen verschillende modellen om te kijken welke laptop het beste bij je past.

Hulp nodig? Let us know! Geef ons een belletje, stuur ons een mailtje of kom gewoon even langs in onze showroom in Turnhout, en dan helpen we je graag verder!Merchandise, Branded Gear & GoodiesBen je ondertussen helemaal verslingerd aan Call of Duty of wil je jezelf of iemand anders blij maken met een Call of Duty WW2 branded T-Shirt, sleutelhanger of bijvoorbeeld een snapback?

Of wil je gewoon graag je setup uitbreiden met Call of Duty branded gear?

Ontdek al onze Call of Duty WW2 Gear op http://www.gamegear.be/Call-of-Duty-WWII-Shop


Article Statistics:
Viewed:689