PREPARE YOURSELF FOR BATTLE: CALL OF DUTY INFINITE WARFARE

Date: Friday 14 October, 2016
Alles wat je moet weten over de aankomende release van Call of Duty: Infinite Warfare en de geremasterde Call of Duty: Modern Warfare

Eerder dit jaar stond de gaming wereld in rep en roer na het releasen van de trailer van de nieuwe Call of Duty: Infinite Warfare.

De beelden die de gaming wereld toen te zien kregen vielen niet meteen in goede aarde, en de trailer brak een record wat betreft dislikes.

In eerste instantie leek het er dus op dat Infinite Warfare al ten dode was opgeschreven voor er ook maar één exemplaar de toonbank was overgegaan. Gelukkig kregen we in tussentijd veelbelovende beelden te zien die erop wijzen dat de trailer een ongelukkige weergave was van hoe de game in realiteit zou zijn bij release op 4 november 2016.

Pré Order & Beta

Wie de game al in pré order heeft staan krijgt vanavond om 20h Belgische tijd alvast toegang tot de Multiplayer Bèta.

Xbox One
gebruikers moeten nog eventjes wachten en krijgen toegang tot de Bèta op 21 Oktober.

PC gamers moeten hun geduld nog iets langer op de proef stellen tot de effectieve release van de game.

In de Bèta kan je alvast kennis maken met het nieuwe Combat Rig System, 3 nieuwe Multiplayer Maps,  5 nieuwe en classic game modes en nieuwe Mission Teams.

mp_crash is love, mp_crash is life

Wie lang geleden de Modern Warfare multiplayer speelde, heeft meer dan eens kennis gemaakt met de map der maps: Crash.

Ik ben vast niet de enige die zich na al die jaren nog steeds elk hoekje, kiezeltje en bochtje van Crash nog herinnert alsof ‘t gisteren was.

Wel, let the trip down memory lane begin, want In de remastered versie kan je herinneringen ophalen tijdens een paar classic missions zoals “All Ghillied Up,” “Charlie Don’t Surf,” en “Crew Expendable” én je krijgt toegang tot 10 Multiplayer Maps.

En met de jaarwisseling op
31/12/2016 kan je maar beter zorgen dat je geen kater hebt, want op die datum worden nog een paar extra Multiplayer Maps gereleased.

De Call of Duty: Modern Warfare Remaster zit inbegrepen bij de Legacy, Legacy Pro en de Digital Deluxe editie van de nieuwe Call of Duty: Infinite Warfare. Op dit moment is hij niet apart verkrijgbaar, en het is ook niet helemaal duidelijk of dit in de toekomst wel het geval zal zijn.

 

Console Weapons

Wie al 's eerder Call of Duty heeft gespeeld weet dat het niveau van de competitie hoog ligt. Dagelijks worden er voor hoge bedragen Call of Duty matches gespeeld op platformen zoals MLG. 

Wil je dus niet volledig gerekt worden door je medespelers, dan is het interessant om te weten dat er bepaalde accessoires zijn die je skills aanzienlijk verbeteren. 

Je belangrijkste wapen is natuurlijk je controller. De gemodificeerde Scuf Controllers voor Playstation en Xbox zijn niet meer weg te denken uit de e-sports wereld. Wie al 's een live event of championship heeft meegemaakt of heeft gevolgd op Twitch weet dat Scuf Controllers een vaste waarde zijn voor de doorgewinterde Call of Duty speler.

Bekijk hier de beschikbare modellen voor Xbox One en Playstation 4

Meer weten over hoe Scuf Infinity Controllers werken? Bekijk dan onze review van de Scuf Infinity One en de Scuf Infinity 4PS.

Ook KontrolFreeks kunnen een grote meerwaarde bieden voor een kleine prijs.

KontrolFreeks zorgen niet alleen voor meer grip, ze zijn ook beschikbaar in verschillende maten, zodat je zelf kan kiezen hoeveel hoogte je wil toevoegen aan je sticks om snellers te kunnen reageren en preciezer te kunnen aimen.

Net zoals de Scuf Controllers zijn ook KontrolFreeks beschikbaar voor zowel Xbox One als voor Playstation 4

En voor de Call of Duty fans hebben we deze glow in the dark beauties in huis gehaald: de Kontrol Freek Call Of Duty Zombies Spaceland Edition.

And last but not least: een degelijke headset met surround sound zodat je je enemies  van ver hoort naderen. Surround sound is dan weer cruciaal om te kunnen horen vanuit welke richting ze precies komen.

De Astro Headsets zijn ook in de e-sports wereld bij veel Call of Duty spelers de eerste keuze wat betreft audio. Je kiest zelf welke headset het beste bij je past. Met mixamp, zonder mixamp. Bekabeld of draadloos, you name it, Astro's got it!

Bekijk hier al onze headsets met surround sound van verschillende merken zoals Astro, Steelseries, Razer, etc. 

PC Master Race: Brace Yourselves

Met de release van Battlefield voor PC konden jullie in ons filmpje al zien aan welke vereisten je PC moet voldoen om de game te kunnen spelen.

En voor wie de nieuwe Infinite Warfare of de Modern Warfare Remaster op PC gaat spelen hebben we alvast ook een checklist gemaakt die je kan gebruiken om te weten te komen of je PC of Laptop klaar is voor the grind.

Minimum Vereisten

Om Infinite Warfare te kunnen spelen moet je PC minstens aan de volgende specificaties voldoen.

Vrije schijfruimte: 60GB
Processor (AMD): Phenom II X4 810 of beter
Processor (Intel): Core i3-500 2.9Ghz of beter
Geheugen: 6GB
Grafische Kaart (AMD): Radeon HD 6970 of beter
Grafische Kaart (NVIDIA): GeForce GTX470 of beter
Besturingssysteem: Win 7 64 of beter
DirectX: DX11

Aanbevolen Vereisten

Voor een vlekkeloze ervaring, raadt men volgende specificaties aan.

Ben je nog op zoek naar een nieuwe PC, dan is het handig om te weten dat zowel de Gamegear Volcano Atakor, de Gamegear Volcano Fogo en de Gamegear Volcano Diamond Head ruim voldoen aan de aanbevolen vereisten.

Vrije schijfruimte: 60GB
Processor (AMD): FX-8320 of beter
Processor (Intel): Core i7-4785T 4-Core 2.2Ghz of beter
Geheugen: 8GB
Grafische Kaart (AMD): Radeon R9 380 of beter
Grafische Kaart (NVIDIA): GeForce GTX 960 2GB of beter
Besturingssysteem: Win 7 64 of beter
DirectX: DX11

Gamegear's Ultieme Setup

Als 't aan ons ligt dan weten wij alvast uit welke onderdelen de ultieme console setup en de ultieme PC setup voor Infinite Warefare bestaan.

De Gamegear's's Ultieme Console Setup:

Glashelder zicht met de BenQ monitor die speciaal ontworpen is voor console gamers, in combinatie met de ultieme audio ervaring van de Astro TR en uiteraard de Gamegear Pro Scuf Infinity controller. Can't go wrong with this one.

En voor onze PC liefhebbers hebben we deze setup der setups samengesteld. Behold, the Gamegear's Ultieme PC Setup:

De Diamond Head staat garant voor een optimale ervaring, ook op hoge specs! De Astro TR black headset in combinatie met de Sennheiser GSX1000 voor de ultieme surround sound experience, de Steelseries Rival 300 met de extra grote Steelseries muismat, een mechanisch keyboard van Steelseries en tot slot de Drift DR200 gaming stoel. Yeah baby, yeah!

Article Statistics:
Viewed:264