Razer BlackWidow TE Chroma V2 (Yellow Switch) - Azerty (FR)

Razer BlackWidow TE Chroma V2 (Yellow Switch) - Azerty (FR)
  • Razer BlackWidow TE Chroma V2 (Yellow Switch) - Azerty (FR)
  • Razer BlackWidow TE Chroma V2 (Yellow Switch) - Azerty (FR)
  • Razer BlackWidow TE Chroma V2 (Yellow Switch) - Azerty (FR)
149.99EUR
Beschikbaarheid: in voorraad
Verzendkosten: 0.00EUR
Of gratis afhalen te Turnhout
(enkel op afspraak)
Er zijn nog geen product reviews. | Schrijf een review

Specificaties

EAN code 8886419343813
Warranty 24 maand(en)
TenkeylessJa
Type toetsenRazer Yellow
Layout Azerty (FR)
Extra toetsen Macro toetsen
VerlichtingMulti
Armsteun Ja

Beschrijving

De Razer BlackWidow is al lang geen onbekende meer in de wereld van gaming keyboards. En de BlackWidow TE (Tournament Edition) Chroma V2 is volgens Razer zelf het snelst reagerende keyboard dat ze tot op heden op de markt brachten!

Dodelijke accuratie op tourney niveau

In het heetst van de strijd telt elke miliseconde en wil je 100% kunnen vertrouwen op je hardware. Danzij de custom Razer Mechanical Switches reageert je keyboard exact zoals je het wil, door middel van de geoptimaliseerde activatie- en resetpunten in combinatie met de Instant Trigger Technologie (ITT), waardoor je keyboard bijna sneller reageert dan je brein 

De custom Razer Mechanical Switches werden door menig eSport Pro's teams en spelers (Team Liquid, SKT, om er maar een paar te noemen) uitvoerig getest en goedgekeurd. Buiten een snelle reactietijd is uiteraard duurzaamheid ook niet onbelangrijk, aangezien je als gamer vaak dezelfde keys gebruikt, en ze dus tegen een stootje moeten kunnen. Dit is geen probleem voor de Razer Switches, die naar eigen zeggen minstens 80 miljoen aanslagen meegaan. Strafen is dus zeker geen probleem met de BlackWidow TE :D

Compact, Ergonomisch & Draagbaar

Het 'Tenkeyless' design (lees: zonder numeriek klavier) met ergonomische polssteun zorgt ervoor dat het keyboard zowel compact als makkelijk draagbaar is. Wat in de eSports wereld zeker niet onbelangrijk is. De BlackWidow past dus perfect op je bureau, zonder onnodige ruimte in te nemen, en is dus zowel een stationair keyboard, als een 'on the road' keyboard. Opbergen en meenemen naar LAN parties of homegames is dus zeker geen probleem en je zeult geen overbodig gewicht mee. De USB Kabel is afneembaar, zodat opbergen nog gemakkelijker wordt. Win!

Personaliseren met Razer Synapse

Niet alleen kan je zelf kiezen uit een spectrum van 16.8 verschillende kleuren om je keyboard te verlichten, je kan ook nog 's elke knop apart instellen, zowel qua kleur als functie. Geen zin om er zelf aan te beginnen? Dan kan je kiezen uit de vooraf ingestelde licht effecten. Hoe dan ook, je keyboard personaliseren is geen probleem met de BlackWidow, danzij de Razer Synapse software.

 

REVIEWS

Er zijn nog geen productreviews | Schrijf een review

Video

Recommendation