Razer Goliathus Mobile Gaming Mouse Mat

Razer Goliathus Mobile Gaming Mouse Mat
  • Razer Goliathus Mobile Gaming Mouse Mat
  • Razer Goliathus Mobile Gaming Mouse Mat
9.99EUR
Beschikbaarheid: 3-5 werkdagen
Verzendkosten: 3.63EUR
Of gratis afhalen te Turnhout
(enkel op afspraak)
Er zijn nog geen product reviews. | Schrijf een review

Specificaties

EAN code 8886419317487
Warranty 24 maand(en)
GrootteMini
Afmetingen215x270x1.5
MateriaalStof
TypeSpeed
GestiktNee
ArmsteunNee
Kleur Branded

Beschrijving

De Razer Goliathus Mobile is slechts 1,5 mm dik, waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Berg de dunne, duurzame muismat op tussen het scherm en het toetsenbord van je laptop, of rol hem op en stop hem in je tas - zonder dat je je zorgen hoeft te maken over dat hij ooit kromtrekt.

Bij het ontwerpen van een muismat voor gamers die veel onderweg zijn, is het cruciaal om een balans te vinden in de ondersteuning van verschillende speelstijlen op een en dezelfde mat. Het resultaat van uitgebreid onderzoek en praktijktesten is de Razer Goliathus Mobile - voor zowel soepele, snelle als uitstekend beheerste muisbewegingen.

Bij het ontwerp van de Razer Goliathus Mobile werd er uiterst secuur naar de details gekeken. Het stoffen oppervlak met zeer fijne microtexturen is zo ontworpen dat het geschikt is voor zowel optische als lasersensoren; zo heb je een optimaal oppervlak met trackingcapaciteiten van toernooikwaliteit. Zelfs de meest precieze muisbewegingen zullen nu nauwkeurig overgebracht worden op het scherm.

REVIEWS

Er zijn nog geen productreviews | Schrijf een review

Andere klanten kochten ook