Razer Naga Trinity Gaming Mouse

Razer Naga Trinity Gaming Mouse
  • Razer Naga Trinity Gaming Mouse
  • Razer Naga Trinity Gaming Mouse
  • Razer Naga Trinity Gaming Mouse
  • Razer Naga Trinity Gaming Mouse
109.99EUR
Beschikbaarheid: in voorraad
Verzendkosten: 0.00EUR
Of gratis afhalen te Turnhout
(enkel op afspraak)
Er zijn nog geen product reviews. | Schrijf een review

Specificaties

EAN code 8886419332374
Warranty 24 maand(en)
Connectie Bekabeld
DPI16000
DPI AanpasbaarJa
Ergonomie Rechtshandig
Gamerlevel Competitief Pro
Gametype Multi
Item Solo
Kleur Groen
Knoppen19
LEDMultikleur
Maat Normaal Groot Aanpasbaar
Sensor Optisch

Beschrijving

Ervaar de kracht van totale controle in je hand, ongeacht welk spel je speelt. De Razer Naga Trinity is ontworpen om je net dat beetje extra te bieden, dat je nodig hebt in de MOBA/MMO-gameplay. Het geeft je de mogelijkheid de muis te configureren voor alles van wapens tot het maken van aanpassingen, zodat je altijd een voorsprong hebt op de concurrentie.

De Razer Naga Trinity is uitgerust met 's werelds meest geavanceerde 5G optische sensor met 16.000 DPI en is geoptimaliseerd voor precisie en snelheid, zodat bewegingen snel zijn, je spreuken doen wat ze moeten en je je snel uit de voeten kan maken als de gevechten te intens worden.

Met verwisselbare zijplaten voor 2-, 7- en 12-knops configuraties, pas je de muis om aan op je gameplay. Elke knop is ontworpen om op te vallen, zodat je nooit verkeerd kunt klikken, met voelbare en hoorbare feedback, zodat je zeker bent van elke activering.

Hoe meer knoppen je hebt, hoe groter je voordeel wordt. Met tot wel 19 programmeerbare knoppen is de keuze aan jou of je alleen de essentiŽle functies wil gebruiken of volledig uitpakt met allerlei commando's die je kunnen helpen tijdens het gamen.

REVIEWS

Er zijn nog geen productreviews | Schrijf een review

Andere klanten kochten ook