Razer Nommo Chroma Speakers

Razer Nommo Chroma Speakers
  • Razer Nommo Chroma Speakers
  • Razer Nommo Chroma Speakers
  • Razer Nommo Chroma Speakers
  • Razer Nommo Chroma Speakers
169.99EUR
Beschikbaarheid: in voorraad
Verzendkosten: 0.00EUR
Of gratis afhalen te Turnhout
(enkel op afspraak)
Er zijn nog geen product reviews. | Schrijf een review

Beschrijving

De Razer Nommo is ontworpen voor gamers die hun kamer willen laten overstromen met het geluid van hun favoriete games, muziek en films. Dankzij van glasvezel geweven 3 inch drivers, een breed geluidsveld met een hoge positienauwkeurigheid, speciaal naar achter gerichte basspoorten en bassbediening met automatische sterkteregeling, beschik je over het ultieme qua kracht en veelzijdigheid.

Kies uit 16,8 miljoen kleuren en vooraf ingestelde verlichtingseffecten en personaliseer je luisterervaring, of breng je meeslepende gameplay naar een hoger niveau met omgevingsverlichting die reageert op elke beweging.

Dankzij het krachtige geluid wordt je helemaal meegesleept in de ervaring, en worden games, films en muziek tot leven gebracht. De Razer Nommo beschikt over geoptimaliseerde drivers die ontworpen zijn voor extreem helder geluid met volledig bereik, en brengt je naar een nieuwe dimensie waarin de lijn tussen fictie en werkelijkheid vervaagt.

De 3 inch drivers van geweven glasvezel zijn speciaal ontworpen om ultra-helder geluid te produceren met een buitengewone scherpte. Door het glasvezel in de luidsprekerkegels te incorporeren, heeft het invloed op de trillingen en zorgt het voor een scherper geluid met hogere frequenties, waardoor je de afzonderlijke lagen en details van het geluid beter kunt horen.

REVIEWS

Er zijn nog geen productreviews | Schrijf een review

Andere klanten kochten ook