Razer Orbweaver Chroma Game Keypad

Razer Orbweaver Chroma Game Keypad
  • Razer Orbweaver Chroma Game Keypad
  • Razer Orbweaver Chroma Game Keypad
  • Razer Orbweaver Chroma Game Keypad
149.99EUR
Beschikbaarheid: in voorraad
Verzendkosten: 0.00EUR
Of gratis afhalen te Turnhout
(enkel op afspraak)

Specificaties

EAN code 8886419360162
Warranty 24 maand(en)
Type toetsenCustom Switch
Extra toetsen Numerieke toetsen
VerlichtingGroen
Armsteun Ja

Beschrijving

De volledig nieuwe Mechanische Switches van Razer zijn speciaal ontworpen voor gamen en hebben een optimale activatieafstand waardoor je sneller bent dan ooit tevoren.

Bewapen jezelf met 30 volledig programmeerbare mechanische toetsen; zo heb je nog meer skills, sneltoetsen en macro's binnen handbereik. De programmeerbare toetsen van het 8-richtings duimpad kun je gebruiken als richtingstoetsen, of als speciale toetsen waarmee je je repertoire van vernietigende abilities uit kunt breiden.

REVIEWS

GLOBALE SCORE: 5 van 5 Sterren!
Jannick Geryl2016-05-19 20:05:49
Score: 5/5
Zoals bij elk nieuw product dat je wil aankopen, ga je meestal op zoek naar een gelijkaardig product in een goedkopere prijsklasse. Ik heb zowel een Razer Nostromo / Razer Tartaru (100 euro). Sinds kort ook deze Razer Orbweaver die een 60-tal euro duurder is. Maar het echt volledig waard is! Je kan hem volledig afstellen op je persoonlijke voorkeur. * Enerzijds lang de buitenkant door de de palm en pols ondersteuningen te draaien of verschuiven. * Anderzijds via de Razer Synapse. Zoals reeds gekend, is dit de software van Razer die je toe laat elke knop een andere functie te geven. * Uiteraard is het in het begin even wennen omdat dit een soort van nieuwe houding wordt, maar na enkele uurtjes gamen ben je het zo gewoon! Als FPS gamer zou ik het zeker aanraden om dit te kopen!

Andere klanten kochten ook