Review: Scuf Infinity Xbox One

Date: Monday 23 November, 2015
Na het succes van de Scuf Classic & Scuf Hybrid, stelt Scuf hun allernieuwste speeltje voor: Scuf Infinity!

Custom Controllers zijn bijna niet meer weg te denken uit de setup van menig console-gamers. Scuf is veruit de populairste aanbieder van custom controllers. En met hun jarenlange ervaring op vlak van het modificeren van zowel Playstation als Xbox One controllers, is het bijna vanzelfsprekend dat de Scuf Infinity een schot in de roos is.

Maar er is maar 1 manier om er zeker van te zijn dat het ding zijn werk doet, en dus namen wij de proef op de som. Na een 10-tal uren spelplezier kunnen we jullie een eerlijke review voorstellen!

Backpaddles & EMR

Het eerste wat ons opviel aan Scuf’s nieuwe aanwinst, zijn de vernieuwde backpaddles. Heb je reeds ervaring met een Scuf controller, dan hoeven we je vast niet uit te leggen hoe cruciaal het is om je duimen niet meer te hoeven verplaatsen om Y, X, B & A te bedienen.

Het design en de vorm van de paddles zijn een pak ergonomischer dan de Hybrid & Classic paddles. Door de bredere vorm is het nog makkelijker om ze te bedienen met de ringvinger. Of met de middelvinger, afhankelijk van je speelstijl. Op deze manier is de nieuwe Infinity Controller ook perfect geschikt voor kleinere handen en hoef je dus niet langer gezegend te zijn met gigantische handpalmen om bvb te kunnen dropshotten in Call Of Duty.

De paddles zijn overigens ook makkelijk verwijderbaar. Gewoon losklikken en klaar is Kees!

Ben je niet helemaal zeker hoe je je paddles wil configureren? Of heb je per game een verschillende configuratie? Geen probleem! Opteer voor de EMR technologie en je kan de knoppen on the fly gemakkelijk instellen.

Thumbsticks

Aangezien je met de Scuf nooit nog je duim van je sticks hoeft te halen, is het uiteraard erg belangrijk dat de sticks van goede kwaliteit zijn. Ook hier zien we weer een upgrade in vergelijking met de vorige Scuf edities. De sticks zelf voelen smooth aan, wat je precisie wonderen doet.

Heb je liever een langere thumbstick? No problemo, met de bijgeleverde Infinity Ring is het kinderspel om de thumbstick te verwijderen, en te vervangen door een thumbstick die beter bij je speelstijl past.

Net zoals bij Kontrol Freek kan je opteren voor de klassieke Concave Sticks. Heb je liever een stick met een bolle bovenkant, dan zijn de Domed Sticks een betere optie. De twee combineren kan natuurlijk ook!

De Infinity Ring is overigens beschikbaar in verschillende kleuren. Zo past hij perfect bij het design van je Scuf.

More info: click here

Article Statistics:
Viewed:1107