Review: Seagate Harddrive voor Xbox One

Date: Monday 23 November, 2015
Met de release van Halo 5 en de komst van Black Ops 3 kan de harde schijf van je Xbox wel een boost gebruiken. Games verwijderen om plaats te maken voor nieuwere games, het doet toch telkens een beetje pijn. But no more! Met de Game Drive for Xbox heb je voortaan weer ruimte genoeg om al je geliefde games op je harde schijf op te slaan!

Opslagcapaciteit & Mobiliteit

Met 2TB kom je al een eindje. Met een gemiddelde van 35-50GB per game, kan je ongeveer 50 games opslaan! Eens je games op de schijf staan, kan je deze overal mee naartoe nemen en op eender welke Xbox One console aansluiten. Log simpelweg in met je Xbox Live account en je kan spelen waar en wanneer je maar wil.

Plug & Play

Door de Plug & Play is het trouwens kinderspel om de schijf aan te sluiten. Een voedingskabel is niet nodig, de bijgeleverde USB kabel is alles wat je nodig hebt om dit hebbedingetje aan te sluiten op je box. We sloten hem zelf aan op onze console, en nog geen minuut later konden we naar hartenlust onze favoriete games downloaden.

How To

De installatie bestaat uit 4 stappen. Een handleiding is overbodig, maar toch zetten we even de stappen op een rij om aan te tonen dat we niet overdrijven als we zeggen dat je minder dan een minuut nodig hebt.

Na het inpluggen van de USB krijg je de melding dat de schijf eerst moet geformatteerd worden voor je ze kan gebruiken. Don’t worry, enkel de externe schijf wordt geformatteerd. Games die op je interne harde schijf staan lopen geen gevaar!

Na het selecteren van ‘Opslagapparaat formatteren’ krijg je volgend scherm te zien. Kies een naam voor je schijf en klik op start.

Nu je nieuwe speeltje een naam heeft, kan je ervoor opteren om voortaan al je gedownloade games meteen op te slaan op je schijf.

Kies vervolgens nogmaals voor ‘schijf formatteren’, et voila! Je bent klaar om nieuwe games te ontdekken, good luck!

Article Statistics:
Viewed:491