Shootout op de Gamegear.be stand tijdens FoM

Datum: dinsdag 25 augustus, 2009
Tijdens het weekend van 12 & 13 September wordt er in België één van de bekendste LAN parties van de Benelux gehouden: Frag-o-Matic 11 (http://www.fom.be).

Ook de Gamegear.be-gesponsorde LowLandLions zullen aanwezig zijn met verschillende teams om hun eer te verdedigen. Naast een grote verscheidenheid aan game-competities zullen we samen met de Lions de "LowLandLions PureTrack Challenge" houden. De Puretrack mousepads zullen tevens tijdens FOM te koop zijn op de Gamegear.be stand en weldra te vinden op de Gamegear.be website!

Voor meer info over de PureTrack mousepads ga naar: http://www.puretrak.com.Deze LowLandLions PureTrack Challenge houdt in dat verschillende FoM bezoekers het kunnen opnemen tegen een professioneel gamer; een LowLandLions speler van het Counter-Strike 1.6, Quake Live en het FIFA Team.

De regels voor deze PureTrack Challenge zijn erg simpel: Er wordt per Challenge in de games Counter-Strike 1.6 en Quake Live gespeeld tot tien punten. Als de uitdager drie punten weet te halen tegen de LowLandLions speler, wint hij een PureTrack Classic. Zes punten voor de uitdager betekent een PureTrack Stealth Pad. Indien de uitdager zelf wint, wordt hij beloond met een ATI Radeon HD 4850 grafische kaart én een splinternieuwe PureTrack Talent Pad. Bij FIFA 09 gaat dit respectievelijk om 1 goal en 3 goals voor de uitdager. Bij winst zal de uitdager een kopie van FIFA 10 en én een PureTrack Talent Pad winnen.

Dit spektakel zal doorgaan op de stand van GameGear met behulp van Philips, die 2 schermen ter beschikking stelt voor de spelers én het publiek. Het is namelijk geen geheim dat het publiek er van houdt om te kijken hoe de uitdagers het doen tegen een bekend professioneel gamer. Hieronder een voorbeeld van een vorige LowLandLions Challenge op de Gamegear.be stand @ Antwerp E-Sports Festival:


Tot op Frag-o-Matic!

Groeten

Bren
Artikel statistieken:
Gelezen:1248
Huidige reviews: 0