Steelseries Rival 310 en Sensei 310 Launch

Datum: dinsdag 08 augustus, 2017

De volgende stap in gaming performance

Als opvolger van de iconische Rival 300, gaan de nieuwe Rival 310 en Sensei 310 nog een stapje verder. Een ergonomisch design, licht qua gewicht én de beste sensor op de markt van vandaag, ontwikkeld in samenwerking met PixArt, die bekend staan als wereldleider op vlak van sensor technologie.

Ultra-lage-latency sensor

De TrueMove3 sensor's ultra-lage-latency en supersnelle-response tracking zorgen voor een uiterst accurate en natuurlijke response.

Echte eSports performance

In tegenstelling tot andere sensoren - die vaak niet correct presteren door het onnodig toevoegen van technieken als acceleration, angle-snapping en slecht uitgevoerde jitter reductie - zorgt de 1-to-1 tracking (tot 3500 CPI) van de TrueMove3 sensor voor een onberispelijke performance die onmisbaar is in de eSports wereld.

90g Lichtgewicht

Een nieuw en vederlicht design van duurzame materialen zorgen voor een totaalgewicht van niet meer dan 90g, voor een nog natuurlijkere bewegingssnelheid

Meer moet dat niet zijn

Dat je gear één van je belangrijkste wapens is als gamer, haalden we al vaker aan, en dat is voor deze muizen niet anders. En met de Rival 310 en Sensei 310 focust Steelseries zich op het afleveren van een simpele muis die uitblinkt op vlak van precisie, om zo een optimale ervaring te garanderen.

Vergelijk ze zelf

Rival 310 Sensei 310
TrueMove3 Sensor
Split-Trigger Knoppen Design
RGB Verlichting
Ergonomisch Rival Design
Ergonomisch Ambidexter (tweehandig) design
Prijs € 69.99 € 69,99
Koop je Rival 310 nu! Koop je Sensei 310 nu!
Artikel statistieken:
Gelezen:6163
Huidige reviews: 0