X-ray strikes back ....

Date: Tuesday 01 November, 2005
X-ray heeft niet stil gezeten het afgelopen jaar en is met een aantal zeer interessante producten op de markt gekomen. Zo mogen we met trots en uniek in BelgiŰ de volgende producten voorstellen:

- X-ray Zerofriction Infinity Mouseskates
- Aqua 2 frabric mousepads

De X-ray Zerofriction Infinity mouseskates zijn lekker dikke schijfjes teflon die extra goed schuiven en extra lang mee gaan. Net zoals de Hyperglides zijn de Infinity skates op maat uitgesneden voor tal van muizen. Meer info Infinity skates.

Naast de nieuwe skates is er ook een nieuwe, stijlvolle stoffen mousepads ter beschikking. Met name de X-ray Aqua 2. De noemer stof is echter niet volledig correct. Enkel de surface zelf is gemaakt uit een fijne stof, de rest van de mousepad is uitgerust met een speciale, flexibele basis. Dankzij de lage prijs, zijn medium size en de prachtige prints is het de ideale mousepad voor de doorsnee gamer. Check it out: X-ray Aqua 2.

Verder kunnen we aankondigen dat de kortingsactie op de X-ray producten nog enige tijd blijft doorlopen. Ideaal voor de feestdagen is! ;)

Groeten

Bren

Article Statistics:
Viewed:151