6 Valentijn Tips voor je Player 2

Date: Friday 09 February, 2018

Sugar tutututututuuu, oh honey honey! Valentijn is altijd een goed excuus om je vol te proppen met chocola en ander lekkers, of om 't te delen met je partner natuurlijk! Maar om écht te scoren, kan een kleine extra uiteraard nooit kwaad ;)

Cupido was op weg, maar tijdens 't schoonmaken van z'n pijlen, he took an arrow to the knee :( dus nemen wij 't dit jaar even van hem over, en helpen we je graag op weg bij 't uitzoeken van een kickass cadeau voor je gamerlief, co-op partner, player 2, of gewoon lekker voor jezelf!

Deze 6 Valentijn Cadeau's zijn een schot in de roos, en voor zij die niet helemaal weten wat hun wederhelft nog mist in zijn setup, hebben we nog een bullet-proof verlanglijstje waar je elke gamer blij mee maakt! 

PC GAMERS

Is je wederhelft een rasechte PC gamer? Terecht! Wil je hem blij maken met een betaalbare aanwinst voor zijn PC Setup waarmee je sowieso scoort? Dan zijn deze twee toppers zeker geen slechte keuze:

Steelseries QcK+ Muismat

Als zijn huidig muismatje eruit ziet alsof 't dringend aan vervanging toe is, dan is de QcK+ altijd een schot in de roos. Steelseries staat al jaren garant voor de hoogste kwaliteit als 't aankomt op gaming gear. En de QcK+ is op zijn minst één van de meest gekozen muismatjes tot op heden, en we kunnen onze community geen ongelijk geven!

Je haalt de QcK+ al voor €19,99 in huis.

Klik hier om voor meer details, wees er snel bij! Want deze babies vliegen over de toonbank als zoetje broodjes.

Steelseries QcK+ Muismat

Razer Headphone Stand

Ziet de mancave van man lief er uit als een discotheek of is hij helemaal weg van gear met LED lichtjes? Dan is de kans groot dat zijn setup minstens uit één Razer item bestaat! :D

Als zijn headset dringend nood aan een deftige opbergplaats, of zijn headset vaker rond slingert dan dat hij op zijn hoofd staat, dan maak je hem (en jezelf) zeker blij met deze Headphone Stand. 

De prijs en meer informatie kan je hier vinden.
Razer Headphone Stand

XBOX LOVERS

Ook voor de Xbox Lovers (waaronder mezelf, mocht mijn wederhelft dit lezen: buy me all teh thingz!) hebben we uiteraard een selectie gemaakt!

Xbox One Kontrol Freeks - Inferno

Zijn controller ziet er niet alleen sexy uit met deze beauties, de KontrolFreeks zorgen voor extra grip én verbeteren zijn aim, en bovendien zorgen ze ervoor dat de sticks van zijn geliefde controller ook een beetje extra liefde krijgen.

De Inferno's kan je hier vinden voor slechts €17,99, go go go!

Scuf Gaming - Gamer Grip

Gamer Grip is een product dat meer aandacht verdient dan 't krijgt. Want met dit flesje (ik noem 't graag vloeibaar goud) maken zweethandjes geen kans meer. Zeker in combinatie met KontrolFreeks is de Gamer Grip een must have voor console gamers die ook in de meest spannende situaties de controle willen houden. Bovendien komt je belachelijk lang toe met één flesje.

Voor €9,99 is de Scuf Gamer Grip voor jou (of je wederhelft), check 'm hier!

En omdat de combo van deze echt een match made in heaven is, kan je hem tijdelijk voor Valentijn krijgen in een voordeelbundel van €19,99 ipv €27,98, check 'm hier:

Kontrol Freek - Scuf Valentijn Bundel (Xbox One)

PLAYSTATION 4 DIEHARDS

Is de Playstation 4 zijn go-to platform? Dan hebben we ook voor hem twee knallers klaar staan waar je hem sowieso blij mee maakt!

Playstation 4 Kontrol Freeks - Vortex

Net zoals voor de Xbox Lovers, is zijn controller zijn meest waardevolle wapen! Kontrol Freeks zijn een gekend begrip bij de meeste console gamers, en de Vortex Freeks vallen bij quasi alle PS4 gamers in de smaak. 

Geef hem de 'gift of grip' ;) en bestel ze hier!

Wil je voluit gaan voor grip? Speciaal voor Valentijn tik je deze combo op de kop voor slechts €19,99 ipv €29,98

Je kan de Kontrol Freek - Scuf Valentijn Bundel (PS4) hier checken.Collectiveminds - Strikepack FPS Dominator

Dat dit één van de meest populaire producten was van het afgelopen jaar is een understatement. De vraag ernaar is zo groot dat de producenten zelfs een tijdje moeite hebben gehad om de productie bij te houden, maar ze zijn ondertussen weer op voorraad, at least, for now ;)

Is je vriend een gamer die 't momenteel moet doen met een standaard dual shock controller? Dan is de Strikepack voor hem hét ultieme cadeau. De Collectiveminds is een slimme oplossing om zijn standaard controller om te toveren in een gemodificeerde controller met backpaddles! 

Bestel 'm hier nu ze nog in voorraad zijn!

BULLETPROOF WISHLIST

Wil je op zeker spelen, of weet je niet zeker op welk platform je lief speelt? No worries, met deze bulletproof wishlist vindt je sowieso een passend cadeau!

Merchandise & Lifestyle

Rush B Shirt

Mannen laten ons zelden toe om hun in hun garderobe te snoeien, laat staan om 'm in 't nieuw te steken, ho maar! En daar hebben we een prima oplossing voor gevonden! :D

Klik hier voor ons Gaming Shirts!

Displate Mario

En om zijn mancave of je interieur op te fleuren, hebben we deze awesome Displates in ons aanbod, super gemakkelijk om aan je muur te bevestigen zonder te boren, en ze zien er nog 's mooi uit ook!

Bekijk hier alle Displates in voorraad.

En ook onze Pixel Pals mistaan niet in je interieur, en ze zien er nog 's super cute uit ook :DBekijk al de verkrijgbare Pixel Pals hier!

Ook X-Gamer is een populair product voor iédere gamer, ongeacht het platform! Vooral bij de hardcore gamers zijn energiedrankjes populair, en met X-Gamer krijg je een hoop vitaminen en energie binnen, zonder een berg ongezonde suiker. X-Gamer is verkrijgbaar in verschillende smaken! 

De X-Tubz die goed is voor minstens 60 porties vind je hier.

Heeft hij nog geen favoriete smaak? Dan kan je alitjd kiezen voor een voordeelpack van alle 5 de smaken voor €8,99 ipv €9,95

Laat je de keuze liever aan hem over? Dan hebben we uiteraard altijd nog onze waardebonnen die minstens één jaar geldig zijn op ons gehele aanbod!

 

Happy shopping! 

/Cupid out

Article Statistics:
Viewed:1889